Sile Cămătaru şi alţi 32 de suspecţi, reţinuţi în dosarul de proxenetism

Sile Cămătaru a fost reţinut pentru 24 de ore. Alte peste 30 de persoane au primit ordonante de reţinere, vineri noapte, în dosarul în care sunt cercetate pentru proxenetism. Printre ele, şi un cunoscut om de afaceri israelian. Suspectaţii plasau prostituate în hoteluri de lux şi la cazinouri din Capitală. Aceştia urmează să fie prezentaţi instanţei, cu propunere de arestare preventivă, potrivit România TV.

08 nov. 2014, 07:14
Sile Cămătaru şi alţi 32 de suspecţi, reţinuţi în dosarul de proxenetism

Vasile Balint, zis Sile Camataru, şi alţi 32 de suspecţi au fost reţinuţi, vineri noapte, în dosarul în care sunt cercetaţi pentru proxenetism. Sâmbătă, toţi cei reţinuţi vor ajunge în faţa judecătorilor. Magistraţii decid dacă îi arestează pentru 30 de zile.

Reţeaua de proxeneţi condusă de interlop avea cataloage cu fetele care se prostituau în hoteluri de lux şi cazinouri. De acolo, clienţii îşi alegeau fetele, iar pentru o noapte de amor plăteau între 500 şi 1000 de euro.

Poliţiştii bucureşteni au descins vineri la locuinţa lui Sile Cămătaru, dar şi la alte 119 persoane.

Cu o seară înainte de percheziţii, interopul a mers la hotelurile de lux din Capitală să-şi verifice fetele pe care le punea să se prostitueze.

Imediat după percheziţii, Sile Cămătaru a fost dus la poliţia capitalei pentru audieri.

În timpul audierilor interlopului i s-a făcut rău iar procurorul a chemat o ambulanţă SMURD.

Citeşte şi PERCHEZIŢII la Sile Cămătaru, într-un dosar de PROXENETISM. Angajaţii unor hoteluri de lux, implicaţi în reţea

Tot la audieri au ajuns mai multe prostituate, dar şi angajatele hotelurilor care făceau legătura între clienţi şi fete.

Partidele de amor aveau loc în cele mai scumpe şi exclusiviste hoteluri şi cazinouri din Bucureşti, iar preţurile variau între 200 şi 1000 de euro.

Străinii care alegeau un pachet „all inclusive” achitau totul înainte de a ajunge în ţară şi îşi alegeau partenera dintr-un catalog.

Citeşte şi Clanul Sportivilor a fost condamnat definitiv la închisoare. Cei 23 de membri au luat 102 ani de puşcărie