Mărturia unei tinere: Silicoanele au salvat-o de glonţul mortal al iubitului ei

Publicat: Luni, 03 Decembrie 2012 14:20 // Actualizat: Luni, 03 Decembrie 2012 14:29 // Sursa: RTV.net

O tânără din Toronto care şi-a dat prietenul în judecată după ce el încercase să o omoare a declarat că implantul de silicoane la sân a salvat-o de glonţul ucigaş al bărbatului.

Canadianca Eileen Likness, din Toronto, care l-a acuzat pe iubitul ei, Fernando Chora, de tentativă de omor după ce acesta o împuşcase în urma unei discuţii aprinse pe care o avuseseră, a mărturisit că, dacă nu ar fi avut implanturi mamare cu silicon, nu ar fi scăpat cu viaţă de împuşcătură.

Incidentul s-a petrecut în 2006, în plină stradă, unde cei doi se certau. Fernando a scos atunci o armă şi a tras în Eileen, rănind-o la un braţ. Glonţul i-a intrat apoi în piept, străbătând implanturile de silicon de la ambii sâni ai femeii şi distrugându-le.

Acum, abia după şase ani de la acest episod, Eileen a ajuns în tribunal să depună mărturie împotriva lui Fernando. 

Canadianca nu este singura femeie care mărturiseşte că a fost salvată de silicoane. În luna ianuarie, anul trecut, o americancă din Florida fusese la rândul ei salvată de silicoane, după ce prietenul ei a înjunghiat-o în piept. O altă femeie, Lidia Carranza a fost salvată tot de implanturile mamare de silicon, care au împiedicat glonţele trase cu o puşcă să-i atingă inima.

 

 


 

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
26 mar 12:13
...are o importantă colecţie de genţi Louis Vuitton şi şi-a comandat un câine rasa chihuahua. Citeşte şi Mărturia unei tinere: Silicoanele au salvat-o de glonţul mortal al iubitului ei ...
1
EUR
4.7305
RON
21 Aug
noapte 18 °
zi 35 °
Ultimele joburi adaugate
24 H