Silicoanele lui Luciu au lăsat-o pe Mama Natură fără loc de muncă

Nicoleta Luciu este tot mai norocoasă pe plan profesional, de când şi-a pus impozantele silicoane. A revenit în muzică, participă la “Dansez pentru tine”, iar de azi e noua coprezentatoare a lui Pavel Bartoş, la “Vocea României”. Vestea că a fost înlocuită cu Nicoleta nu i-a picat deloc bine Roxanei Ionescu.

RomaniaTV.net
27 nov. 2012, 07:33
Silicoanele lui Luciu au lăsat-o pe Mama Natură fără loc de muncă

Roxana bănuieşte că la mijloc este vorba despreo “lucrătură”, dar, obligată de contractul cu PRO TV, ea nu are voie să-i declare război rivalei sale.

„În general, în viaţă când se închide o uşă, se deschide o alta. Cred că lucrurile se întâmplă cu un scop, nimic nu este întâmplător. Poate destinul are alte planuri cu mine. Îi doresc Nicoletei mult succes, e o experienţă foarte frumoasă şi sunt convinsă că o să se bucure de ea”, a spus Roxana, potrivit libertatea.ro.

În timp ce Roxana încearcă să-şi revină din şoc, căci a pierdut salariul de aproape 2.000 de euro, Nicoleta este în culmea fericirii. „Vă daţi seama cât de mare mi-a fost bucuria când am primit această propunere! În plus, cine n-ar vrea să prezinte alături de Pavel Bartoş? Abia aştept live-ul de marţi seara! Să-mi ţineţi pumnii!”, a spus vedeta.

Nicoleta Luciu va fi coprezentatoarea lui Pavel Bartoş la show-ul „Vocea României”, începând de marţi, când va fi dat startul ediţiilor live.