Silvana Rîciu a trecut prin clipe terifiante: „Am stat cu oxigen zece zile”

Cântăreața de muzică populară a fost la un pas de tragedie. De altfel, medicii i-au transmis soțului ei un mesaj cutremurător.

29 apr. 2022, 19:48
Silvana Rîciu a trecut prin clipe terifiante: „Am stat cu oxigen zece zile”

Silvana Rîciu, una dintre cele mai îndrăgite soliste de muzică populară, a fost la un pas de moarte. Cântăreața a povestit la Antena Stars prin ce a trecut. Ea a contactat un virus care, coloborat cu problemele pe care le avea la plămâni, dar de care nu știa, a făcut-o să nu mai poată respira, având nevoie de oxigen pe o perioadă destul de îndelungată. Silvana Rîciu a precizat că în momentul în care a ajuns la spital avea plămânii afectați peste 75%.

Drama cântăreţei Vlăduţa Lupău. Ce a îndurat înainte de a rămâne însărcinată. „Am fost la mulţi medici, mă întrebam de ce mi se întâmplă mie”
„Am luat un virus, vreo două săptămâni am fost bolnavă, am crezut că e o gripă, o răceală, nu știam exact. M-am tratat, e adevărat, însă nu știam că am probleme cu plămânii. Se pare că avusesem și în anii dinainte, fără ca eu să știu, niște probleme la plămâni, care din cauza virusului ăsta s-au agravat și am ajuns la spital într-un stadiu deplorabil, cumva pe ultima sută de metri. Aveam plămânii afectați peste 75%. Am stat cu oxigen zece zile internată, a fost foarte complicat”, a mărturisit Silvana Rîciu, în cadrul emisiunii Star News.

Solista nu a realizat cât de gravă este situația în care se află, fiind de părere că nu este vorba decât de o simplă răceală. A înțeles gravitatea situației doar în momentul în care soțul său i-a spus că medicii i-au transmis că totul depinde de modul în care va reacționa organismul vedetei la tratament.

Mihai Trăistariu, jefuit înainte de 1 mai. A rămas fără mai multe bunuri din apartamentele închiriate pe litoral

„Medicii de la urgențe i-au spus soțului meu „Să vedem cum va răspunde în următoarele trei zile la tratament, dacă nu va răspunde să vă pregătiți de ceea ce este mai rău”. Eu n-am știut lucrul ăsta, adică nu mi-am imaginat că este atât de grav, însă nu puteam să respir deloc. (…) Nu puteam să urc scări, nu puteam să merg decât câțiva pași fără să obosesc exagerat de mult”, a mai spus cântăreața.