Drama cântăreţei Vlăduţa Lupău. Ce a îndurat înainte de a rămâne însărcinată. „Am fost la mulţi medici, mă întrebam de ce mi se întâmplă mie”

Vlăduța Lupău s-a deschis în fața fanilor ei. În mai puțin de patru lui îndrăgita cânăreață va deveni mămică, însă a precizat că a străbătut un drum lung până aici. Cu două sarcini pierdute, dar și o boală căreia nu îi găsea leac, Vlăduța Lupău nu și-a pierdut niciun moment speranța de a își ține bebelușul în brațe.

29 apr. 2022, 16:21

Vlăduța Lupău s-a deschis în fața publicului, cu durere în glas, a povestit despre momentele dificile din viața sa. Chiar dacă nu a dorit până acum să povestească aceste întâmplări, artista a vorbit totuşi despre tragediile ce au marcat-o. Aceasta s-a confesat fanilor și a spus că a pierdut două sarcini, însă, nu și speranța.

„Am strîbătut câteva mici obstacole. Am avut încă două sarcini care s-au pierdut”, a povestit Vlăduţa Lupău în podcastul Fain & Simplu cu Mihai Morar.

Citeşte şi: Vlăduţa Lupău este însărcinată: „Te iubesc minune și abia aștept să ne vedem!”

Vlăduța a vorbit despre faptul că ea și iubitul ei Adi își doreau să devină părinți, așa că au decis să facă toate analizele necesare. În urma acestora a descoperit că suferă de endometrioză. După ce a aflat diagnosticul, vedeta a încercat tot ce era posibil pentru a se face bine, însă, în cele din urmă, a ajuns la operație.

„În urma acestor două sarcini pierdute ne-am dorit şi mai mult ( copil n.red.). Eram si mai dornici ca minunea să apară. Am trecut, până la decizia de a ma opera, pentru că boala asta nu prea are leac prin tratament, am fost la mai multi medici, până am ajuns să mă operez. În seara aia nu am mai vrut să-mi zic rugăciunea. eram aşa de supărată.  Greseala mea, eram supărată pe Dumnezeu. De ce mi se intampla mie, plina de de ce. De fapt nu trebuie să-l întrebi pe Dumnezeu de ce, ci trebuie să-i multumesti. El stie mai bine”, a mai povestit Vlăduţa Lupău.

Vlăduţa Lupău a dezvăluit recent că este însărcinată în şase luni şi că va avea un băiețel. Artista așteaptă cu mare nerăbdare să își cunoască primul copil.