Silvestru Şoşoacă ameninţă cu noi imagini de la scandalul cu jurnalista din Italia

Silvestru Sosoacă s-a prezentat joi din nou la secţia de poliţie pentru a da cu subsemnatul după ce a fost pus sub controlul judiciar pentru 60 de zile într-un dosar deschis ca urmare a scandalului cu jurnalist Rai Uno

23 dec. 2021, 16:38
Silvestru Şoşoacă ameninţă cu noi imagini de la scandalul cu jurnalista din Italia

Silvestru Şosoacă a dat cu subsemnatul la Poliţie după ce a fost pus sub controlul judiciar pentru 60 de zile în dosarul deschis după scandalul cu echipa de jurnalişti de la Rai Uno.

Soţul Dianei Şoşoacă a declarat că Diana Şoşoacă ar putea fi audiată la Parchetul General după Sărbători şi că dosarele se vor conexa, făcând referire la dosarul său de ultraj dosarul deschis după plângerea jurnalistei din Italia şi plângerea depusă de Diana Şoşoacă.

„Poliţiştul mi-a băgat mâna în gât şi m-a împins în uşă. Cred că m-am ţinut de el să nu cad. Asta este marele ultraj. Cineva m-a tras din spate, cineva m-a împins din faţă. Martorul meu a spus că el m-a tras din spate ca să nu pun mâna pe jurnalista aia”, a mai spus Silvestru Şoşoacă.

Citeşte şi: Jurnalista care a făcut legătura între Lucia Goracci şi Diana Şoşoacă face filmul evenimentelor: „Am fost privaţi de libertate, iar jurnalista din Italia şi un poliţist au fost agresaţi în timp ce ne făceam toţi meseria”

De asemenea, Silvestru Şoşoacă ameninţă cu noi imagini de la scandalul cu jurnalista din Italia.

„Am şi alte imagini. Am dat doar puţine în spaţiul public. O să le pun la dispoziţie în timpul procesului”, a mai spus Silvestru Şoşoacă.

Citeşte şi: Delia Marinescu, jurnalista care a intermediat pentru Rai Uno realizarea interviului cu Diana Şoşoacă, rupe tăcerea după scandal. „Ne-am ridicat să ieşim şi atunci s-a răzgândit şi a încuiat uşa”

Procurorii de la Parchetul Sectorului 1 l-au pus sub control judiciar timp de 60 de zile pe Dumitru Silvestru Șoșoacă, soţul Dianei Şoşoacă, care este cercetat pentru că ar fi lovit membrii unei echipe de ziariști de la postul italian Rai Uno care venise la cabinetul de avocat al senatorului Diana Șoșoacă pentru un interviu, dar și un polițist.

Diana Șoșoacă a respins acuzațiile aduse soțului său și a susținut că ziariștii italieni ar fi agresat-o.

Silvestru Şoşoacă a constat decizia, dar magistrații de la Judecătoria Sectorului 1 au decis soțul senatoarei să rămână cu măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.