Delia Marinescu, jurnalista care a intermediat pentru Rai Uno realizarea interviului cu Diana Şoşoacă, rupe tăcerea după scandal. „Ne-am ridicat să ieşim şi atunci s-a răzgândit şi a încuiat uşa”

Delia Marinescu, jurnalista care a intermediat pentru Rai Uno realizarea interviului cu Diana Şoşoacă, a dat declaraţii, marţi, la secţia 1 de Poliţie, în urma scandalului izbucnit în biroul senatoarei.

14 dec. 2021, 10:42
Delia Marinescu, jurnalista care a intermediat pentru Rai Uno realizarea interviului cu Diana Şoşoacă, rupe tăcerea după scandal. „Ne-am ridicat să ieşim şi atunci s-a răzgândit şi a încuiat uşa”

Delia Marinescu a explicat că a dat declaraţii în calitate de martor în dosarul de ultraj împotriva lui Silvestru Şoşoacă. Jurnalista care a intermediat realizarea interviului cu Diana Şoşoacă pentru postul italian de televiziune Rai Uno a dezvăluit ce a declanşat scandalul uriaş din biroul de avocat al senatoarei independente.

„I-am trimis înainte subiectele de discuţie. S-a enervat la un moment dat. Ne-a invitat să ieşim dacă nu ne convin condiţiile. În timpul interviului, ea a vorbit în engleză iniţial şi la un moment dat a vrut să traduc. Mi-a spus să am grijă cum traduc pentru că va verifica pentru că ea ştie şi engleză şi italiană.

Reportera italiană a întrebat-o dacă mă ameninţă. (Diana Şoşoacă) a spus dacă nu vă convin condiţiile, puteţi să ieşiţi. Ne-am ridicat să ieşim şi atunci s-a răzgândit şi a încuiat uşa. A chemat Poliţia, spunând că am intrat peste ea fără voia ei”, a declarat Delia Marinescu.

Citeşte şi: EXCLUSIV Diana Şoşoacă şi soţul ei, chemaţi la Poliţie de urgenţă: „Vor să-l aresteze. Suntem pregătiţi să stea şi şase luni în arest”

De asemenea, jurnalista a confirmat că echipa de corespondenţi a postului Rai Uno a vrut să-i ia un interviu lui George Simion, liderul AUR, în cadrul unui reportaj despre situaţia COVID şi a vaccinării în România.

„Jurnaliştii au vrut să vorbească cu oameni care sunt atât pro, cât şi impotriva.

George Simion a acceptat să dea un interviu la Palatul Parlamentului şi doamna Şoşoacă ne-a invitat la dumneai în biroul de avocatură”, a mai precizat Delia Marinescu.

Citeşte şi: EXCLUSIV. Imagini INTEGRALE, filmul scandalului din casa Dianei Şoşoacă VIDEO