Silvestru Șoșoacă nu pierde timpul după despărțirea de soția senatoare. Întâlnire misterioasă cu o femeie, noaptea, într-o parcare

Diana Șoșoacă și soțul ei Silvestru sunt în plină procedură de divorț, iar după ce la adresa senatoarei au fost formulate mai multe acuzații de adulter, acum și soțul său pare că începe să-și refacă viața.

29 mart. 2024, 12:22
Silvestru Șoșoacă nu pierde timpul după despărțirea de soția senatoare. Întâlnire misterioasă cu o femeie, noaptea, într-o parcare

Marți seara, după încheierea unei emisiuni de televiziune la care a participat, Dumitru-Silvestru Șoșoacă s-a îndreptat cu grabă către zona Titan din București, unde a ajuns în jurul orei 23:30.

Ajuns în fața blocului în care locuiește, Silvestru era așteptat de o doamnă, căreia i-a prezentat mașina Mustang cu care venise, i-a arătat cum se conduce, după care au pornit împreună într-o plimbare cu automobilul.

Cei doi au făcut un tur de aproape două ore cu mașina, iar apoi Silvestru Șoșoacă a lăsat-o pe însoțitoarea sa la domiciliul ei, în aceeași zonă Titan, în jurul orei 01:30, conform Cancan.

Silvestru Șoșoacă, soțul senatoarei Diana Șoșoacă, a depus actele de divorț. Acesta este decis să iasă din mariaj, menționând că va lupta „doar pentru nume”. Deși susține că altceva nu are de împărțit o avere cu fosta parteneră de viață, acesta a apelat la o echipă de avocați.

„Este o bucurie pentru mine. Am căutat foarte mut echipa aceasta de avocați, pentru că este echipa care a învins-o pe Diana în fiecare proces pe care l-a avut, adică nu au pierdut niciodată în faţa ei. Vor câştiga şi de data asta. Doar pentru nume ne luptăm. Este numele meu, altceva nu avem ce să împărțim. Nu va fi un proces de partaj. ”, a explicat fostul partener de viață al senatoarei.

Ce împart soții Șoșoacă în procesul de divorț

Silvestru Șoșoacă susține că nu va fi necesar un proces de partaj în instanță, deoarece nu există o avere de împărțit între ei. Mai mult decât atât, el a subliniat că situația financiară a familiei lor nu s-a îmbunătățit deloc, ci dimpotrivă, a înregistrat o scădere. A menționat că senatoarea ar fi regresat din punct de vedere financiar după ce a intrat în politică.

„Noi, ca şi familie, nu am evoluat deloc financiar de când a intrat în politică, ba din contră. Ea se cramponează de un nume şi nu înțeleg de ce”, a declarat Silvestru Șoșoacă.

De altfel, acesta a numit-o „prefăcută” pe senatoare, menționând că nu mai puteau locui sub același acoperiș.

„A evoluat ca şi notorietate, a fost poate cel mai prolific senator, cel mai cunoscut politician din ţară, cu siguranță, dar a involuat ca om. Cu cât avea mai mult succes în afara casei, în casă lucrurile erau diferite, până când nu s-a mai putut locui împreună. În ultima vreme, Diana este cea reală, falsă, cu spirit demagogic, prefăcută şi lumea o vede.”, a mai spus Silvestru Șoșoacă.

Citește și: Dumitru Dragomir n-are milă de Irinel Columbeanu. E convins că fostul milionar își merită soarta: „Eu încărcam roabe cu beton, el cheltuia banii cu gagici”