Loredana Groza, la Chefi la cuţite. Jurata de la X Factor găteşte mâncare indiană

Sezonul 8 Chefi la cuțite a ajuns la momentul de răscruce: bootcamp-ul. Ultimul episod din degustările pe nevăzute ale acestui sezon Chefi la cuţite se încheie cu o adevărat surpriză, care poartă numele de Loredana Groza.

RomaniaTV.net
02 nov. 2020, 17:33

Jurata X Factor vine în platoul Chefi la cuţite să impresioneze atât juraţii, cât şi telespectatorii cu mâncare indiană.

Toţi cei care au primit cuţitul în cadrul degustărilor pe nevăzute încep lupta pentru a ocupa un loc în echipele chefilor. Aproape 150 de candidaţi se vor întrece pentru un loc alături de chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu sau chef Sorin Bontea.

Gina Pistol, primele imagini cu burtica de gravidă. Gestul care nu mai lasă loc de îndoieli FOTO

Adriana Trandafir, la Chefi la cuţite

Se apropie cu paşi repezi sfârşitul degustărilor pe nevăzute, aceasta fiind ultima săptămână. Luni seara, telespectatorii au parte de o frumoasă surpriză, în bucătăria Chefi la cuţite va găti nimeni alta decât Adriana Trandafir, care doreşte să le reamintească celor trei juraţi de copilărie.

Actrița Adriana Trandafir pregăteşte o ciorbă de lobodă cu mămăligă. Plină de emoții, această mărturisește că participarea la emisiune este un lucru foarte serios pentru ea, și-a gândit atent preparatul și își dorește ca acesta să fie pe placul celor 3.

Dacă va reuși sau nu să obțină mult râvnitul cuțit, telespectatorii vor descoperi în aceasta seară, de la 20.30, la Antena 1.