Silvian Ionescu: Ponta e un măgar!

Fostul comisar general al Gărzii Naţionale de Mediu, Silvian Ionescu, a denunţat "măgăria" făcută miercuri de premierul Ponta, care a comunicat că l-a eliberat din funcţie, democrat-liberalul spunând că şi-a depus demisia la Registratura Guvernului în urmă cu opt zile.

RomaniaTV.net
16 mai 2012, 13:15
Silvian Ionescu: Ponta e un măgar!

 „Ponta este un măgar! A făcut astăzi (miercuri, n.r.) o mare măgărie când a anunţat că m-a demis. Nu m-a demis el azi, mi-am dat demisia în urmă cu opt zile şi am număr de înregistrare cu care pot să demonstrez acest lucru. Să-i fie ruşine! O mare măgărie a făcut!”, a declarat, pentru MEDIAFAX, democrat-liberalul Silvian Ionescu, fostul comisar general al Gărzii Naţionale de Mediu.

Ionescu a precizat că şi-a depus demisia la Registratura Guvernului şi la Cabinetul ministrului Mediului, Rovana Plumb.

Guvernul a anunţat, miercuri, că premierul Victor Ponta l-a înlăturat pe Silvian Ionescu de la şefia Gărzii Naţionale de Mediu şi a decis ca atribuţiile de conducere să fie exercitate de comisarul general adjunct al instituţiei, Daniel Bogdan, până la numirea unui nou conducător al instituţiei.

„Bogdan Daniel-Marius, comisar general adjunct al Gărzii Naţionale de Mediu, va exercita atribuţiile comisarului general , cu rang de secretar de stat, până la numirea conducătorului instituţiei”, a anunţat, miercuri, Guvernul, fără a transmite însă detalii legate de eliberarea din funcţie a lui Silvian Ionescu.

Garda Naţională de Mediu a fost condusă de Silvian Ionescu din ianuarie 2009. Ionescu a mai ocupat această funcţie din aprilie 2005 până în aprilie 2007, când a fost şef al Gărzii de Mediu, cu rang de secretar de stat în Ministerul Mediului şi Gospodăririi Apelor condus de colega sa de partid Sulfina Barbu (PDL).

REPLICA LUI PONTA

Premierul Victor Ponta a declarat că nu doreşte să îi răspundă fostului comisar general al Gărzii de Mediu Silvian Ionescu, deoarece un prim-ministru nu răspunde atunci când este jignit, dar a confirmat că acesta a demisionat de la conducerea instituţiei. „Un prim-ministru nu răspunde atunci când este jignit”, a spus Ponta.