Silvio Berlusconi, internat la ATI. Ce a pățit fostul premier al Italiei

Silvio Berlusconi are din nou, probleme de sănătate. Fostul premier al Italiei a ajuns la secția ATI din Milano.

05 apr. 2023, 15:04
Silvio Berlusconi, internat la ATI. Ce a pățit fostul premier al Italiei

Problemele de sănătate ale lui Silvio Berlusconi se acutizează. Senatorul italian în vârstă de 86 de ani, fost premier al Italiei, a ajuns din nou pe mâna medicilor.

Fostul patron de la AC Milan a ajuns la secția de terapia intensivă (ATI). El se află sub observația medicilor de la chirurgie cardiacă, de la spitalul San Raffaele, din Milano, scrie presa internațională.

Premierul Italiei în mandate ieșise din spital chiar săptămâna trecută. În ultimii ani, internările de urgență au devenit din ce în ce mai frecvente pentru Berlusconi. Italianul a mai fost spitalizat timp de trei săptămâni în 2021, pentru „sechele produse de COVID„. De asemenea, politicianul a mai suferit o operație pe cord deschis în 2016, iar în 2019 a avut o intervenție chirurgicală pentru o obstrucție intestinală.

 

Ce urmează pentru Silvio Berlusconi

 

Liderul Forza Italia a fost supus unei tomografii computerizate şi urmează să facă investigaţii suplimentare, scrie presa din „Cizmă”.

Agenţia de presă Ansa a precizat că acesta a fost spitalizat în cursul dimineţii „pentru probleme cardiovasculare”, iar starea sa este „stabilă în prezent”.

Magnatul din media se află la guvernare, în executivul condus de către Georgia Meloni.

Silvio Berlusconi a fost căsătorit de două ori, cu Veroniac Lario, în perioada 1990-2014 și cu Carla Dall’Oglio, în 1965-1985. În prezent, politicianul formează un cuplu cu Marta Fascina, o blondă în vârstă de doar 33 de ani, care a ajuns membru al Camerei Deputaților.