Silviu Prigoană a lovit-o pe Adriana Bahmuţeanu acolo unde o doare mai tare. Ce i-a făcut omul de afaceri fostei soţii

Ultima mare paguba financiara incasata de Adriana Bahmuţeau a avut loc in urma cu cateva saptamani, cand, tam-nisam, vedeta TV a fost anuntata sec ca i s-a pus poprire pe salariul ei de prezentator TV.
Iulian Tudor
14 apr. 2016, 09:23
Silviu Prigoană a lovit-o pe Adriana Bahmuţeanu acolo unde o doare mai tare. Ce i-a făcut omul de afaceri fostei soţii

„I-a cazut cerul in cap cand au sunat-o colegii din departamentul HR si au anuntat-o ca i s-a pus poprire pe salariu. O casa de avocatura, cea cu care lucreaza fostul ei sot, a solicitat poprirea pe venitul ei incasat din drepturi de autor de la televiziunea unde lucreaza si plata unor procese pierdute de ea. Avea doua procese pierdute. Onorariile avocatilor sunt in jur de 1.000 de euro la care se adauga executorii judecatoresti, alte acte, timbre si fel de fel de taxe”, a declarat o persoana apropiata lui Adriana Bahmuţeanu, potrivit wowbiz.ro. Aceasta a spus ca legea din Romania prevede ca se pot pune popriri pe toate veniturile incasate in plus peste salariu.

Citeşte şi Urmează o nouă împăcare? Întâlnire de taină între Bahmu şi Prigoană FOTO

„Adriana are cartea de munca depusa la firma unde lucreaza, in afacerea sa cu haine. Pentru emisiune este platita pe DDA, in contul drepturilor de autor. Statul considera ca tot ceea ce inseamna drepturi de autor sunt bani in plus fata de venitul tau lunar, respectiv suma trecuta pe cartea de munca. Asa s-a trezit ea, acum, cu cateva saptamani inainte de Paste cu poprire pe toata leafa de la televiziunea unde lucreaza si pusa in situatia de a se descurca si a trai cu… nimic. Nu a existat nicio cale de a rezolva situatia, cand a intrat salariul a fost poprit si transferat pe loc catre avocatii lui Prigoana. Asa ca… ce Iepuras, ce cadouri si ce vacante. Stau acasa si nu pleaca nicaieri”, a spus o prietena apropiata a Adrianei Bahmuteanu.

Citeşte şi Adriana Bahmuţeanu are un nou IUBIT. Cine este ALESUL

Divortati oficial de aproape un an, Silviu Prigoana si Adriana Bahmuteanu continua sa se razboiasca prin tribunal si prin avocati. Motivele sunt diverse, de la impartirea custodiei celor doi minori, programul de vizitare, programul de vacanta si permisiunea de a-i lua pe cei mici unde si cand doresc, cei doi parinti isi deschid unul altuia procese peste procese. Campionul actiunilor depuse se pare ca este Silviu Prigoana, care a deschis pana acum peste 50 de procese si intampinari pe numele Adrianei Bahmuteanu. Cei mai castigati din tot acest clinci fara sfarsit se pare ca sunt avocatii celor doua parti. Cum procesele sunt castigate cand de o parte, cand de alta, singurii care au de suferit indiferent de rezultat sunt, din pacate, minorii Maximus si Eduard.

Spynews
Mama Mădălinei Cojocari, fetița dispărută în Carolina de Nord, și-a recunoscut faptele! Femeia a pledat vinovată. Bunica ei a trecut la acuzații dure
Bzi.ro
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au blocat!”
Fanatik.ro
Țara bogată care oferă burse pentru studenții români. Se poate aplica online: “Credem foarte mult în sistemul educațional românesc”
Capital.ro
Devine ilegal PESTE TOT în România. Legea a fost deja adoptată: Vrem să spunem STOP
Playtech.ro
Ruby, ţinută de INFARCT la TV! S-a văzut tot, dar nu i-a păsat. Telespectatorii s-au lipit de televizoare
DailyBusiness
Legea care ar putea influența veniturile românilor, la un pas să fie votată în Parlament
Adevarul
Biserică din secolul al XIX-lea, pusă la pământ. Ambulanța pentru Monumente a ajuns prea târziu VIDEO
Spynews
Tzancă Uraganu, înțepătură la adresa lui Bogdan de la Ploiești? „Pentru cele mai frumoase foste...”. Cum îi face manelistul „reclamă” colegului de breaslă
Spynews
Unde are loc priveghiul Ionelei și al lui George, doi dintre tinerii morți în accidentul din Vaslui! Decizia neașteptată pe care a luat-o familia: ”Au fost aduși...”
Evz.ro
Schimbări uriașe pentru milioane de români. Se modifică totul la pensie
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
wowbiz.ro
Mădălin Ionescu, în doliu! Prezentatorul TV a dat vestea cumplită printre lacrimi: „S-a stins. Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe”
Cancan.ro
Crimă de Sfinții Constantin și Elena! Și-a găsit părinții morți în casă 😲
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Cât costă o porție de mici în piața Obor. Nimeni nu se aștepta la un asemenea preț
Capital.ro
Se dau 500 DE LEI OBLIGATORIU în România. Marcel Ciolacu: E directivă europeană
StirileBZI
Se anunță tarife mai mici vara aceasta la biletele de avion! Despre ce destinații este vorba
Prosport.ro
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
stirilekanald.ro
Breaking news despre Florin Piersic!
substantial.ro
„Tragedie pe două roți în Vaslui: Tânăra Ionela, aflată la pragul căsătoriei, și-a anunțat destinul în ultimul ei mesaj online – ‘Viața este o călătorie frumoas
MediaFlux
Guvernul „arde” bătrânii la buzunare. Cine sunt seniorii care nu primesc nimic în plus la pensie
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'