Silviu Prigoană deschide o nouă luptă. Vezi pe cine dă acum în judecată şi de ce

Silviu Prigoană deschide o nouă luptă în războiul cu Adriana Bahmuţeanu. Omul de afaceri l-a dat în judecată pe Bogdan Drăghici, preşedintele asociaţiei T.A.T.A.

RomaniaTV.net
20 nov. 2012, 15:58
Silviu Prigoană deschide o nouă luptă. Vezi pe cine dă acum în judecată şi de ce

Prigoană îi cere daune celui care a apărat-o public pe fosta lui soţie pentru că „l-a defăimat”. Bogdan Drăghici a ales să o reprezinte pe Adriana Bahmuţeanu, nemulţumit de felul în care Silviu Prigoană s-a purtat în raport cu copiii imediat după anunţul separării de soţia sa.

Primul termen al procesului ar urma să fie abia anul viitor. Prigoană nu a vrut să facă niciun fel de comentariu asupra acestei decizii. În schimb, Bogdan Drăghici spune că nu se lasă intimidat şi va continua să o apere pe Adriana Bahmuţeanu.

„Demersul dl Prigoană nu mă sperie, el a făcut şi o plângere la colegiul de mediere, cerând să fiu sancţionat. Alianţa T.A.T.A a încercat să îi atragă atenţia domnului Prigoana că greşeşte, el considerând că este impecabil, imaculat, de necontestat”, a declarat Bogdan Drăghici.

Noul scandal dintre cei doi, care a dus la cel de-al patrulea divorţ, a izbucnit la începutul lunii august, când Silviu Prigoană a reclamat-o pe Adriana Bahmuţeanu că a părăsit căminul conjugal şi a cerut încredinţarea, în regim de urgenţă a celor doi copii minori pe care îi au împreună. A fost doar începutul iureşului, cei doi lansând apoi numeroase acuzaţii unul la adresa celuilalt.

Dacă Bahmu l-a acuzat pe parlamentar de violenţă domestică, Silviu Prigoană a dezvăluit că scandalul a izbucnit din cauză că nu a dorit să o ia şi pe soacră în vacanţă la mare.

De asemenea, cei doi s-au ameninţat reciproc cu dezvăluiri compromiţătoare.