Silviu Prigoană dezvăluie de ce a divorţat de Adriana Bahmuţeanu de CINCI ori. „Divorţurile nu au avut nicio legătură cu publicitatea! Căsătoriile, da!”

Silviu Prigoană dezvăluie de ce a divorţat de Adriana Bahmuţeanu de cinci ori. Omul de afaceri a vorbit despre relaţia tumultuoasă pe care a trăit-o alături de Adriana Bahmuţeanu care a ţinut mult timp prim planul tabloidelor.

25 nov. 2020, 00:42
Silviu Prigoană dezvăluie de ce a divorţat de Adriana Bahmuţeanu de CINCI ori. „Divorţurile nu au avut nicio legătură cu publicitatea! Căsătoriile, da!”
Silviu Prigoană dezvăluie de ce a divorţat de Adriana Bahmuţeanu

Omul de afaceri Silviu Prigoană (56 de ani) și vedeta TV Adriana Bahmuţeanu (45 de ani) s-au căsătorit de cinci ori și tot de atâtea ori au divorțat. Au împreună doi copii, Eduard și Maximus. Prigoană mai are, însă, mai are doi dintr-o relație anterioară, Honorius și Silvius.

Lunga serie de mariaje şi divorţuri, presărate cu multe scandaluri, le-a adus amândurora multă notorietate.

Silviu Prigoană dezvăluie de ce a divorţat de Adriana Bahmuţeanu de cinci ori. „Nu erau pentru publicitate! Mai ales când au intervenit minorii!”

Întrebat dacă divorţurile de Adriana Bahmuţeanu au fost doar pentru publicitate, Silviu Prigoană a făcut o mărturie inedită în emisiunea „40 de intrebari cu Denise Rifai” de la Kanal D.

„Nu, divorțurile, nu! Nu erau pentru publicitate! Mai ales când au intervenit minorii! Am avut un singur divort cu minorii, care inca nu s-a finalizat, deci de cinci ani de zile! Nu e finalizat, atenție mare! Nu e finalizată povestea cu copiii! Sper să se finalizeze anul asta şi problema copiilor cu domiciliul.

Nu, divorțurile nu au avut nicio legătură cu publicitatea! Căsătoriile, da, au avut! Şi ce am câștigat din toată povestea asta, pai 60%!

Am fost singurul deputat de București care am intrat în Parlament pe votul popular, restul colegilor mei au fost băgați în Parlament strict de calculator! Au fost redistribuiți, cum se spune în politică!

Eu am fost singurul care am intrat pe votul popular, de la PDL! Şi asta s-a datorat faptului că aveam notorietate, nu ca promiteam ceva sau dădeam ceva! (…) Alegerea uninominală, eram trecut cu numele pe buletinul de vot şi lumea m-a votat pentru ca știa ca sunt cel simpatic!”, a spus Silviu Prigoană.

Citeşte şi: Motivul divorțului dintre Pepe și Raluca. Frumoasa brunetă l-a înșelat pe celebrul cântăreț

Silviu Prigoană, dezvăluiri despre relaţia cu Adriana Bahmuţeanu. Când iubești, iubești!”

Silviu Prigoană a vorbit şi despre ce a însemnat pentru el iubirea penturu fosta lui soţie şi dacă a fost sau nu cea mai mare dragoste a vieţii.

„Nu, nu cred! Fiecare iubire are doza ei de iubire pentru fiecare femeie în parte, care e aceeași! Deci nu există să iubeşti pe cineva mai mult și pe cineva să iubești mai puțin! Când iubești, iubești! Şi când nu iubești, nu iubești! Punct! Cel puțin, aşa vad eu lucrurile! Nu există o iubire mare! Cum ai de exemplu patru copii, nu poți pe unul să-l iubești mai mult şi pe altul mai puțin”, a spus Prigoană.

Citeşte şi: Viviana Sposub, despre fetițele Andreei Bălan: O să fiu mama vitregă, nu trebuie să mă chinui eu

Silviu Prigoană, despre cum se recăsătorea cu Adriana Bahmuţeanu. „Ea pleca și se întorcea! Eu am fost cerut!”

„În perioada respectivă, eu aveam foarte mult de lucru! Ea pleca de acasă, ea se întorcea, eu introduceam actele de divorț, pentru părăsirea domiciliului și după şase luni se întorcea înapoi cu facturile și ne recăsătoream!

Erau niște formalități simple! Eu atunci munceam 22 de ore pe zi! Aveam o saltea și dormeam la birou în perioada respectivă! Ca să conduci 74 de companii nu era foarte simplu! Eu ajungeam acasă mai răruţ, ca aşa era modelul! Dar au fost săptămâni întregi în care n-am ajuns acasă! Ea pleca şi se întorcea! Eu am fost cerut! Sunt frumușel, ce să fac! Trebuie să-mi duc crucea!”, a povestit Silviu Prigoană.