Silviu Prigoană, favorit în sondajul PDL pentru Primăria Capitalei

Silviu Prigoană stă cel mai bine în sondajul făcut de PDL pentru Primăria Capitalei, au declarat, pentru Mediafax, surse din partid, care au precizat că democrat-liberalii discută însă şi varianta unui independent care să reprezinte PDL şi UNPR în alegerile pentru Bucureşti.

RomaniaTV.net
23 mart. 2012, 08:31
Silviu Prigoană, favorit în sondajul PDL pentru Primăria Capitalei

Potrivit surselor citate, Silviu Prigoană stă cel mai bine în sondaje, cu posibilitate de creştere. În acelaşi timp, Monica Macovei este cotată sub Silviu Prigoană şi nu are această „posibilitate de creştere”.

Pentru Primăria Sectorului 1 democrat-liberalii se gândesc la candidatura lui Theodor Paleologu, iar pentru Primăria Sectorului 5, discuţiile se poartă între PDL şi PUNPR pentru a se stabili dacă în cursă să intre Ştefan Pirpiliu (PDL) sau un candidat UNPR.

Pentru primăriile Sectoarelor 2, 3, 4 şi 6 PDL şi UNPR susţin actualii primari în funcţie.

Discuţiile pentru candidatura la Primăria Capitalei urmează să se finalizeze zilele acestea, UNPR propunând PDL ca lansarea candidaţilor pentru Bucureşti să se facă într-un eveniment organizat cu mult fast, la Sala Palatului sau la Sala Polivalentă.

Deputatul PDL Silviu Prigoană a declarat miercuri pentru MEDIAFAX că nu mai candidează din partea PDL la alegerile pentru Bucureşti, fiind nemulţumit că „greii partidului” Teodor Baconschi, Cristian Preda şi Theodor Paleologu nu îl consideră „suficient de intelectual” ca să reprezinte partidul.

„Am spus că nu mai candidez din partea PDL la alegerile pentru Bucureşti datorită faptului că greii între ghilimele ai partidului Theodor Baconschi, Cristian Preda şi Theodor Paleologu au o campanie împotriva mea, că nu pot reprezenta partidul. Ei nu consideră că e corect să fie reprezentaţi de un cetăţean care şi-a făcut notorietate cu pliciul în Can-Can. Am decis că las intelectualii să reprezinte partidul, să fac pârtie, dacă eu nu sunt suficient de intelectual să-i reprezint, dacă notorietatea nu contează”, a explicat Silviu Prigoană.