Silviu Prigoană a împlinit 51 de ani. Cadoul pe care îl vrea este unul NEAŞTEPTAT

Silviu Prigoană a împlinit frumoasa vârstă de 51 de ani. Pentru că în această zi de sărbătoare este musai ca sărbătoritul să primească cadouri, şi Silviu Prigoană vrea un dar. Acest dar, însă, este unul mai îndrăzneţ. Fostul parlamentar doreşte ca soţia sa, Adriana Bahmuţeanu să-i ofere citaţia de divorţ. Totodată în declaraţia făcută pentru o emisiune tabloid, omul de afaceri, cu toate că vrea să încheie orice fel de relaţie cu Adriana, regretă că aceasta nu a putut fi prezentă azi la munte.

RomaniaTV.net
22 dec. 2014, 04:41
Silviu Prigoană a împlinit 51 de ani. Cadoul pe care îl vrea este unul NEAŞTEPTAT

Cum nu este un împătimit al petrecerilor extravagante, Silviu Prigoană şi-a petrecut ziua de naştere în compania copiilor, pe pârtia de schi. De asemenea şi Crăciunul îl va petrece tot acolo şi tot în aceeaşi companie.

Au decis să pună punct relaţiei chiar dacă au împreună 2 copii: Nu mai merge aşa. Sunt pregătită pentru orice

„Petrec cu băieţii mei pe pârtia de schi. Suntem în Poiana Braşov de câteva zile şi vom rămâne aici până după Crăciun. Baieţii m-au îmbrăţişat şi m-au răsfăţat, făcându-mi un dublu masaj. Se numeşte iubire cu masaj şi e o formă de răsfăţ pe care nu-l primeşti decăt de ziua ta sau în zi de mare sărbătoare. Cum mă simt la vârsta mea? Perfect! Mă simt ca la 23.

E prima zi din restul vieţii mele şi vreau să mă bucur în tihnă de ea. Vreau multă, multă, linişte aşa că nu o să dau nicio petrecere. O să fie o masă restrânsă cu ai mei, aici, în Poiană şi, cam atât! Adriana nu e cu noi. A fost zilele astea, dar azi a trebuit să se întoarcă la Bucureţti. Probabil că ar fi putut să obţină astăzi o învoire de la şefi, dacă îi trecea prin cap să o ceară. Mă rog, e treaba ei şi dacă vine, bine, dacă nu, nu! Oricum, astăzi, îmi doresc un singur cadou. Aş vrea să primesc de la Adriana citaţia de divorţ şi să ştiu că vom pune capăt circului din viaţa noastră. Dacă ea nu are curajul să o facă, o voi face eu. La anul, rup pisica în două şi divorţez”, a declarat Silviu Prigoană pentru WoWBiz.

Citeşte şi  Scandalul dintre Prigoană şi Bahmuţeanca continuă: „Poate să facă şi sex în direct ca să aibă raiting”