Silviu Prigoana îşi reface viaţa cu o nouă iubită şi vrea un copil VIDEO

Prigoană îşi reface viaţa cu noua iubită şi vrea încă un copil. De data asta, omul de afaceri îşi doreşte o fetiţă. Continuă însă scandalurile cu fosta nevastă care se răsfrâng cel mai mult asupra copiilor.

20 sept. 2015, 08:49
Silviu Prigoana îşi reface viaţa cu o nouă iubită şi vrea un copil VIDEO

După ce a fost martor la o cununie, lui Prigoană i-a venit pofta de însurătoare. Omul de afaceri a declarat că există viaţă şi după divorţ, impotant e cum trăieşti. Îşi doreşte acum şi o fetiţă, de la iubita lui, Mihaela, potrivit Libertatea.

Mi-au făcut poftă să mă însor din nou, mai ales dacă Mihaela, iubita mea, îmi va face şi o fetiţă. Există viaţă după divorţ, important este cum şi cât trăieşti„, a spus omul de afaceri.

Citeşte şi Fiul lui Prigoană e îndrăgostit lulea. Vezi cui i-a dat inelul cu diamant

Prigoană n-a scăpat însă de scandalurile cu fosta soţie. Disputa a ajuns atât de departe, încât tocmai copii sunt cei care au de suferit. Micuţii nu au început şcoala ca toţi ceilalţi elevi pentru că părinţii lor nu au reuşit să cadă de acord asupra instituţiei în care să înveţe copiii.

 

Mi-a trimis o notificare să mă prezint cel târziu sâmbătă dimineaţa, să semnez un contract cu o şcoală de stat, Şcoala 150. I-am răspuns că nu sunt de acord ca fiul meu să meargă la o şcoală de stat atâta timp cât există posibilităţi să îl ducem la o şcoală privată. (…) A, nu poţi să-i întreţii, ok, du-te la notariat, semnează o hârtie că renunţi la copii, schimbăm domiciliul la tac’su şi se ocupă tac’su să ajungă şi la Harvard, nu e nicio problemă„, a declarat Silviu Prigoană.

Citeşte şi Silviu Prigoană a slăbit 40 de kilograme. „Mi-a rămas mare piciorul de lemn!”

Cei doi elevi au învăţat până anul trecut la o şcoală privată din Capitală, dar contractul le-a expirat. Nu este pentru prima dată când copiii sunt folosiţi în scandalul de divorţ.

Prezentatoarea TV a cerut în instanţă chiar şi un ordin de restricţie împotriva lui Prigoană după ce a plecat de acasă cu copiii şi l-a acuzat că este un om violent. Document nu a fost admis. Pentru moment judecătorii au decis că băieţii să rămână la mamă.