Silviu Prigoană PLEACĂ din PDL: Deputatul şi-a anunţat DEMISIA în plenul Camerei

Deputatul Silviu Prigoană a decis să plece din PDL. El şi-a depus, luni, la Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor, demisia din grupul parlamentar al PDL şi a anunţat că va activa ca independent.

RomaniaTV.net
10 sept. 2012, 10:43
Silviu Prigoană PLEACĂ din PDL: Deputatul şi-a anunţat DEMISIA în plenul Camerei

Silviu Prigoană şi-a anunţat demisia din PDL, luni, în plenul Camerei Deputaţilor, precizând că va activa ca independent.

Liderul deputaţilor PDL, Mircea Toader, a declarat că demisia lui Silviu Prigoană din PDL este „gestul personal” al acestuia, pe care nu l-a comunicat conducerii PDL.

E gestul personal pe care-l face. Nu l-a comunicat înainte. E sfârşit de mandat, fiecare încearcă să-şi găsească un loc, probabil, sub soare. Soarele nostru nu-i mai place„, a precizat Toader, întrebat în legătură cu demisia deputatului Silviu Prigoană din PDL.

Toader a arătat că nu crede că demisia lui Prigoană este legată de viitorul mandat de parlamentar, arătând că decizia politică a PDL este ca fiecare parlamentar să-şi menţină colegiul şi să candideze în colegiul în care activează.

El a arătat însă că a avut discuţii cu Prigoană referitor la iniţiative legislative ale sale, celebra lege a presei, iar PDL nu a fost de acord, precum şi cu privire la legea prostituţiei.

„Orice plecare este o pierdere, dar la sfârşit de legislatură nu este foarte important”, a adăugat Mircea Toader.

Silviu Prigoană a fost candidatul PDL pentru funcţia de primar general al Capitalei, la alegerile locale din iunie.

Săptămâna trecută şi Honorius Prigoană, fiul lui Silviu Prigoană, a plecat din PDL şi s-a înscris în PNL.