EXCLUSIV George Simion: „Am cumpărat legumele de la cultivatori” – Gigi Becali: „Ţara are nevoie de un om ca George mai mult ca niciodată”

Preşedintele AUR, George Simion, a fost marţi invitatul lui Victor Ciutacu, dialog în care a dezvăluit ultimele detalii despre nunta sa, care va avea loc duminică, pe 27 august.

23 aug. 2022, 22:27
EXCLUSIV George Simion: „Am cumpărat legumele de la cultivatori” – Gigi Becali: „Ţara are nevoie de un om ca George mai mult ca niciodată”

George Simion a răspuns acuzaţiilor conform cărora ar fi cerut să primească gratis tone de legume pentru meniul de la nunta sa, iar prin telefon a intrat şi Gigi Becali, care a asigurat că nu se pune problema să nu livreze tonele de brânză de oaie pe care le-a promis.

„In viata e bine sa mai ai si motive de bucurie. O sa fim undeva pana in 10000 de persoane. Am distribuit pana acum peste 7000 de bratari si trebuie sa mai vina si din diaspora.

E o pajste foarte mare, de maine incepem sa amenajam. Mie imi povestea bunica de nuntile de altadata cand se faceau nunti mari, hore mari, nu stateai sa te duci din poarta in poarta sa inviti.

Sigur ca exista lucruri asemanatoare intre casatoria mea si a lui Zelea Codreanu. In primul rand este intre un barbat si o femeie. Nu inteleg de ce nu au comparat nunta mea cu a Mariei Ciobanu cu Ion Dolanescu.

Carcotasi vor fi mereu, ca de ce nu am zis ciuperci mici si am zis champignons.

Atentie, am cumparat mare parte din legume. Am fost azi in Baleni, Dambovita. Carnea de berbecut ne-o dau ciobanii. Ne-o dau, dar legumele le-am cumpărat.”, a spus George Simion, în exclusivitate la România TV.

Citeşte şi: Calendar ortodox 24 august 2022. Sfântul Mucenic Eutihie, făcător de minuni. Rugăciunea care vindecă în mod miraculos boli grave

„Normal, eu am rezolvat tot. Am pus niste specialisti, care cu asta se ocupa, sunt ciobani din tata in fiu, au 10000 de oi. Va dati seama. Branza care o fac eu nu poate sa faca nimeni pe globul pamantesc. Dar am gustat din branza unui prieten din Sibiu, care are magazine in Bucuresti. Bine, cioban, omul e milionar. Si l.am rugat pe el.

Imi place mai mult de George Simion decat de ceilalti si zic ca e nevoie acum mai mult ca oricand de un nationalist si un patriot. Sa nu ma insel, ca la Basescu, dar eu zic ca nu. Daca vom avea conducatori nationalisti, nu ne va putea ingenungjia globalizarea, si de asta e nevoie ca oameni ca George Simion.

El nu stie, dar m-am interesat de el milimetru cu milimetru. Daca nu mergea duminica a biserica, nu il sustineam. Nu ai cum sa conduci, daca nu il ai pe Dumnezeu. Si premierul e un om al bisericii, dar George este om care merge mereu la slujba.

Eu, daca un om nu are duhovnic, eu nici nu prea am ce sa discut cu el.”, a adăugat Gigi Becali.

Citeşte şi: Bărbat arestat preventiv după ce şi-a bătut soţia şi a încercat să-i scoată un ochi. Femeia este internată în spital