SIMONA HALEP, victorie cu TIMEA BABOS la US OPEN

Simona Halep (locul 5 WTA) a învins-o pe Timea Babos (locul 34 WTA) în turul 3 de la US Open și s-a calificat în optimile de finală ale turneului.

RomaniaTV.net
03 sept. 2016, 14:00
SIMONA HALEP, victorie cu TIMEA BABOS la US OPEN

 

UPDATE:F avorita 5 a turneului american s-a impus în trei seturi, 6-1/2-6/6-4, după două ore și zece minute de joc și o va întâlni în meciul următor pe jucătoarea spaniolă Carla Suarez Navarro (locul 12 WTA). 

SIMIONA HALEP – TIMEA BABOS LIVE VIDEO ONLINE US OPEN. LIVE STREAMING EUROSPORT. Simona Halep joacă sîmbătă dupăa amiază pentru un loc în optimile de finală de la US Open. Iată cum arată jumătatea de tablou a Simonei înainte de partidele din turul 3 și care ar fi parcursul româncei pînă la eventuala finală, incluzînd un posibil super meci cu Serena Williams în sferturile de finală.

SIMIONA HALEP – TIMEA BABOS LIVE VIDEO ONLINE US OPEN. LIVE STREAMING EUROSPORT. Simona Halep și Timea Babos dă piept cu Timea Babos în turul trei de la US OPEN. Meciul dintre Simona Halep și Timea Babos începe la ora 18:00 și este transmis în format LIVE SCORE pe RomaniaTV.net.

Simona Halep joacă azi la US Open contra Timeei Babos. Meciul va fi în direct la Eurosport, de la ora 18:00 (ora României) și live video stream AICI,  aiciaici sau aici


SIMIONA HALEP – TIMEA BABOS LIVE VIDEO ONLINE US OPEN. LIVE STREAMING EUROSPORT. Nu este prima dată când Simona Halep joacă cu Timea Babos.

SIMIONA HALEP – TIMEA BABOS LIVE VIDEO ONLINE US OPEN. LIVE STREAMING EUROSPORTSimona Halep a învins-o pe Timea Babos (34 WTA) în ambele dueluri de până acum, în 2013, în sferturi la Budapesta, cu 7-5, 6-1, și în 2015 în optimi la Guangzhou, cu 6-4, 6-0.

SIMIONA HALEP – TIMEA BABOS LIVE VIDEO ONLINE US OPEN. LIVE STREAMING EUROSPORT. Timea Babos a fost lider în prima parte a sezonului în circuitul feminin la numărul de aşi reuşiţi, iar acum se află pe locul al treilea, cu 219 aşi în meciurile din 2016, dar este şi a cincea la numărul de duble greşeli, cu 185 în 51 de meciuri.

SIMIONA HALEP – TIMEA BABOS LIVE VIDEO ONLINE US OPEN. LIVE STREAMING EUROSPORT. Pentru a accede în turul trei la US OPEN, Timea Babos a dispus cu 6-2, 6-4 de olandeza Richel Hogenkamp. Babos, cap de serie numărul 31, s-a impus într-o oră și 17 minute.

SIMIONA HALEP – TIMEA BABOS LIVE VIDEO ONLINE US OPEN. LIVE STREAMING EUROSPORTSimona Halep, numărul cinci mondial, s-a calificat în runda a treia a turneului US Open după ce a învins-o pe cehoaica Lucie Safarova cu 6-3, 6-4.

SIMIONA HALEP – TIMEA BABOS LIVE VIDEO ONLINE US OPEN. LIVE STREAMING EUROSPORTSimona Halep, semifinalistă la ediția de anul trecut la Flushing Meadows, a obținut victoria într-o oră și 27 de minute în fața unei adversare de 29 de ani, care ocupă locul 44 în lume.

SIMIONA HALEP – TIMEA BABOS LIVE VIDEO ONLINE US OPEN. LIVE STREAMING EUROSPORT. Meciul dintre Simona Halep și Timea Babos este programat pentru ora 18:00. Partida va fi transmisă în format LIVE SCORE pe RomaniaTV.net.

US Open. Simona Halep – Timea BabosTimea Babos, în vârstă de 23 de ani, şi Simona Halep s-au mai întâlnit de două ori, iar sportiva din România s-a impus de fiecare dată.

US Open. Simona Halep – Timea Babos. Prima oară în 2013, scor 7-5, 6-1, în calificările unui turneu disputat pe zgură la Budapesta, după care în 2015, scor 6-4, 6-0, în sferturile de finală ale turneului WTA de la Guangzhou, pe hard.

US Open. Simona Halep – Timea BabosSimona Halep, în vârstă de 24 de ani, este favorita cu numărul 5 la câştigarea turneului US Open şi a trecut în primele două tururi de Kirsten Flipkens, respectiv Lucie Safarova. Simona are de apărat semifinala de anul trecut. În 2015, a fost învinsă de italianca Flavia Penetta, în două seturi: 1-6, 3-4.

US Open. Simona Halep – Timea Babos. În turul secund al competiţiei, Timea Babos a învins-o, joi, în două seturi, scor 6-2, 6-4, pe Richel Hogenkamp (Olanda, poziţia 165 WTA).

Meciul Simonei Halep cu Timea Babos este programat sâmbătă, de la ora 18:00 si poate fi urmarit video live stream aici, aici sauaici