Simona Florescu îl visează pe Dichi: „Iubirea nu s-a terminat”. Din ce îşi câştigă acum existenţa

Simona Florescu îl visează pe Dichi. Moartea marelui actor a lăsat un gol imens în viața familiei, dar mai ales pentru fosta lui soţie, cu care avea o legătură foarte strânsă. Chiar dacă erau divorțați, artista nu-și poate alina dorul de cel care i-a fost partener de viață timp de 22 de ani.

01 aug. 2021, 10:14
Simona Florescu îl visează pe Dichi: „Iubirea nu s-a terminat”. Din ce îşi câştigă acum existenţa
Simona Florescu îl visează pe Dichi

Simona Florescu îl visează pe Dichi. „Eu nu cred că iubirea se termină vreodată, ea se transformă. L-am visat, iubirea nu s-a terminat. Dacă aș începe să povestesc, ar zice lumea că sunt nebună.

Comunicarea există și ea îmi dă certitudinea că există viață dincolo de moarte! Dacă mie îmi spunea anul trecut cineva că se va întâmpla ceva cu Dichi anul acesta, nu-l credeam. Era un om în putere, foarte bine”, a povestit, cu lacrimi în ochi, Simona Florescu.

Citeşte şi: Ioana Dichiseanu, mărturisiri cutremurătoare! „Tata mi-a apărut în vis în fiecare noapte și mi-a spus niște lucruri”

Simona Florescu îl visează pe Dichi

După decesul lui Ion Dichiseanu, Simona Florescu s-a retras la mare, unde speră să-și găsească liniștea. „Cânt la mare din 11 iunie, dar mie nu-mi place marea, de două ori am fost la plajă de când am venit aici. Lui Dichi îi plăcea foarte mult, era îndrăgostit de mare.

Ani de zile veneam cu el în Mangalia, la tratament. Din 1990 până în 2006, veneam în fiecare an la mare. Stătea pe terasă și ore întregi vorbea cu marea. Acum nimic nu este ca înainte.

În acest moment îmi câștig singură existența din cântat, asta mă ajută să merg mai departe. Viața trebuie să meargă mai departe”, a mai povestit artista la emisiunea „Exclusiv Vip”, de la Prima TV.