Simona Florescu, primele declaraţii după moartea fostului soţ, Ion Dichiseanu: „A murit în braţele Ioanei”

Simona Florescu a făcut primele declaraţii după moartea fostului soţ, Ion Dichiseanu, şi a mărturisit că întreaga familie este îndurerată. Chiar dacă se afla internat de ceva timp, artista spune că spera totuşi să se facă bine şi să se întoarcă acasă.

20 mai 2021, 20:43
Simona Florescu, primele declaraţii după moartea fostului soţ, Ion Dichiseanu: „A murit în braţele Ioanei”
Simona Florescu, primele declaraţii după moartea fostului soţ, Ion Dichiseanu

Simona Florescu, primele declaraţii. Ion Dichiseanu a murit joi, 20 mai, la Spitalul de Urgențe Floreasca, acolo unde era internat de mai bine de trei luni. Din păcate, artistul nu a mai putut lupta cu boala nemiloasă şi s-a stins din viaţă, în braţele fiicei sale, Ioana.

Citeşte şi: Ion Dichiseanu a murit! Ce spunea de viaţă, filme şi femei: „Mi s-a creat imaginea de «crai». Dar eu sunt altceva”

Simona Florescu, primele declaraţii după moartea lui Dichi

A murit în bratele Ioanei, asa cum și-a dorit să se întâmple, să fie alături. A murit la ora 3, atunci s-a constatat decesul. Nu ne vine să credem, se simțea mai bine până ieri. Chiar făcusem demersuri să îl ducem în Turcia, făcusem analize… De ieri se simțea mai rău, s-a decompensat și după 4 luni în spital a murit.

Am sperat până în ultimul moment, credeam că, totuși, se va recupera, dar organismul lui nu a mai avut putere să lupte.  Acum tot greu cade pe Ioana și pe Adi, cu toate formalitățile… Nu pot să spun cât suferim cu toții”, a spus Simona Florescu, plângând, pentru Fanatik.

Ce nu a mai apucat să facă marele actor

Ion Dichiseanu

începuse deja filmările la ceea ce avea să fie primul său rol într-un film pentru copii, intitulat „Fabrica de Ciocolată”, în regia lui Cristian Radu Nema.

Marele actor declara, în urmă cu doar un an, că este extrem de entuziasmat de această nouă oportunitate la vârsta de 86 de ani, având în vedere că maestrul a jucat doar personaje negative de-a lungul minunatei sale cariere.

Prietenul meu, Cristian Radu Nema, m-a distribuit cu rol prinicipal în filmul pentru copii intitulat „Fabrica de ciocolată”. Va fi un film excepţional, mai ales că la noi nu s-au mai făcut astfel de filme de la „Veronica” încoace, un film pe care să îl vezi la cinema la mall.

Filmările vor avea loc la Braşov, într-un apartament interbelic superb, iar eu voi fi directorul acelei fabrici. Abia aştept să joc, sunt entuziasmat precum un copil, iar în Radu am mare încredere. Cel mai talentat om! 

E o poveste frumoasă, veselă, colorată. Un băiat şi o fetiţă fură ciocolată, iar directorul fabricii de ciocolată care e un om aşa mai hâtru, iată că va fi îmbunat de gestul micuţilor, de candoarea lor. Puterea purităţii unui copil asupra unui om ajuns la maturitate”, declara Ion Diciseanu, în urmă cu un an.