Simona Florescu, primele declaraţii la o lună de la moartea lui Ion Dichiseanu: „E foarte greu”

Simona Florescu a făcut primele declaraţii la o lună de la moartea lui Ion Dichiseanu. Fosta soţie a regretatului actor a mărturisit că îi este foarte greu după dispariţia lui Dichi. Însă, crede că veghează asupra ei şi întregii familii.

21 iun. 2021, 09:38
Simona Florescu, primele declaraţii la o lună de la moartea lui Ion Dichiseanu: „E foarte greu”
Simona Florescu este convinsă că Dichi este alături de familia lui în continuare

Simona Florescu, primele declaraţii la o lună de la moartea lui Ion Dichiseanu. Fosta doamnă Dichiseanu este convinsă că Dichi este alături de familia lui în continuare.

E foarte greu. Gândiţi-vă, mi-am pierdut mai întâi tatăl şi apoi soţul, totul în mai puţin de şase luni. În noiembrie, anul trecut, a plecat mai întâi tata. Apoi, în mai, pe neaşteptate, şi Dichi. Şi spun pe neaşteptate fiindcă chiar nimeni dintre noi nu se aştepta la un asemenea deznodământ!

Sunt mai mult legată de Dichi al meu decât de tata. La tata acasă am stat 18 ani, la Dichi, aşa cum obişnuia el să mă alinte, 23 de ani şi ceva mărunţiş!

Citeşte şi: Medicul Flavia Groşan vine cu explicaţii despre endoscopia bronşică, intervenţia în timpul căreia actorul Ion Dichiseanu s-ar fi infectat cu o bacterie periculoasă

Simona Florescu, primele declaraţii la o lună de la moartea lui Ion Dichiseanu

A trebuit să-mi reiau munca, concertele. Cum a venit vara, am câteva angajamente pe litoral. Ei bine, în ultimele zile am sesizat că la concertele mele vine, în fiecare seară, un pescăruş. Se aşază pe o umbrelă din apropiere şi nu pleacă de acolo până nu-mi termin recitalurile. Aseară, de pildă, am avut două asemenea momente. Nu a plecat până nu am terminat.Marea şi pescăruşul acela îmi trezesc nişte amintiri tulburătoare. Lui Ion Dichiseanu îi plăcea foarte tare marea. Mai bine de 15 ani, din 1990 până în 2006, mergeam vară de vară la mare.Mereu la Mangalia, fiindcă soţul meu avea nevoie de împachetări cu nămol, ca urmare a consecinţelor meseriei sale de artist. Ei bine, Dichi stătea ore întregi, de cele mai multe ori, pe balconul camerei de hotel, să privească şi să asculte marea!Ne-am trezit la trei dimineaţa că televizorul se aprinde singur. Şi asta nu s-a întâmplat o singură dată. Or, ora trei dimineaţa e ora la care împreună cu fiica noastră, Ioana, ne-am rugat zile întregi pentru sănătatea celui drag nouă, pe când el se afla internat în spital

„, a declarat Simona Florescu pentru Impact.ro.

Ion Dichiseanu a fost înmormântat pe Aleea Actorilor din Cimitirul Bellu, cu onoruri militare, prieteni, colegi şi admiratori aducându-i un ultim omagiu. Cortegiul funerar, în drumul spre Cimitirul Bellu, a fost oprit pentru câteva momente la casa actorului din strada Armenească.

Sicriul marelui actor a fost acoperit cu drapelul tricolor iar pe cruce a fost înfăşurat un fular al echipei Rapid Bucureşti.

Printre zecile de admiratori prezenţi la înmormântarea lui Ion Dichiseanu s-au numărat şi omul de afaceri Viorel Păunescu, Aurel Pădureanu, soţul Corneliei Catanga, sau patronul echipei de fotbal FCSB, Gigi Becali.