SIMONA GHERGHE este în STARE DE ŞOC. Ce a spus rivalul Cătălin Măruţă despre ea

Cătălin Măruţă şi-a declarat aprecierea faţă de profesionalismul Simonei Gherghe. Cu toate că prezentatorul are emisiune în acelaşi interval orar cu "Acces Direct", nu s-a putut abţine să o laude pe colega sa de breaslă.

15 oct. 2014, 10:37

Simona Gherghe are un talent aparte în „mânuirea” cuvintelor, scrie spynews.ro. Îndrăgita prezentatoare de la „Acces Direct” obişnuia să-şi aştearnă gândurile pe un blog personal. Aşa s-a întâmplat şi într-o zi din 2010, când trăirile blondei au fost exprimate într-un material de impact. „N-am timp!”, începea Simona Gherghe articolul care l-a cucerit iremediabil pe Cătălin Măruţă.

Citeşte şi Simona Gherghe şi-a surprins fanii. Vezi cum a apărut îmbrăcată în emisiune

Prezentatorul nu s-a putut abţine şi l-a postat pe propria pagină de socializare, alături de comentariul: „Bine punctat!!! Voi ce ziceţi?”. Se pare, însă că Măruţă nu s-a obosit să caute autorul cuvintelor care nu au cum să nu te pună pe gânduri. Simona Gherghe şi-a recunoscut scrierea şi l-a informat pe prezentator că articolul îi aparţine. „Da, Cătălin, e textul meu. Ştiu că e viral, dar cred că vrei să ştii că eu l-am scris acum vreo cinci ani”, a scris prezentatoarea „Acces Direct” pe contul său de socializare.

Citeşte şi Cătălin Măruţă, FUGĂRIT prin platou de un intrus. Vezi cum s-a terminat totul