Simona Gherghe, momentul adevărului. Motivele pentru care a plecat de la Acces Direct

Simona, ai avut o vară plină, cu schimbări majore atât pe plan personal, cât și profesional. Cum a fost perioada din mai și până acum, de când a venit pe lume Vlad Ioan?

02 sept. 2019, 10:09
Simona Gherghe, momentul adevărului. Motivele pentru care a plecat de la Acces Direct

Ca un montagne russe (zâmbește), cu mult greu, la început, apoi mai ușor, din ce în ce mai ușor, dar atât de frumos… Vlad are, acum, 4 luni, e un băiețel liniștit și foarte zâmbăreț! Și are grijă să n-o deranjeze pe mami noaptea.

Am amintit despre schimbările pe plan profesional. De ce ai luat decizia de a te retrage de la cârma proiectului Acces Direct?

Citeşte şi Este oficial! Simona Gherghe a recunoscut: După 9 ani Misiunea mea la Acces Direct s-a încheiat

Pentru că am simțit că, după aproape 9 ani, trebuie să schimb ceva în plan profesional. Cumva, lucrurile astea se întâmplă ciclic. Când am preluat emisiunea, în 2010, eram după aproape 9 ani de știri. Acum, am simțit că am obosit. Nu e un format comod. Emoțional, m-a consumat foarte tare. Și am decis să mă retrag, ca să las loc pentru ceva mai bun în viața mea.

Să fie un motiv și faptul că îți dorești mai mult timp liber pentru familia ta? Să ne așteptăm la un proiect săptămânal?

Nu de asta am renunțat. Nu fug de adrenalina emisiilor zilnice. Ți-am explicat de ce.

Continuarea articolului pe viva.ro.