Simona Gherghe a ajuns de urgență la spital. Cu ce probleme de sănătate se confruntă vedeta de la Antena 1

Simona Gherghe a avut parte de câteva probleme în vacanța din Dubai, după ce starea ei de sănătate nu a fost una bună. La revenirea în ţară, vedeta a intrat pe mâna medicilor!

21 ian. 2022, 16:18
Simona Gherghe a ajuns de urgență la spital. Cu ce probleme de sănătate se confruntă vedeta de la Antena 1
Simona Gherghe, de urgență la spital. Ce a pățit vedeta de la Antena 1

Simona Gherghe a ajuns de urgență la spital. Prezentatoarea TV a avut parte de momente mai puțin frumoase după ce s-a întors împreună cu familia din vacanţa petrecută la Dubai.

Simona Gherghe a ajuns de urgență la spital. Cu ce probleme de sănătate se confruntă vedeta de la Antena 1

Simona Gherghe le-a mărturisit fanilor virtuali că s-a simțit destul de rău după ce a venit din vacanță, iar medicii i-au spus că are anemie, dar și otoliți, mai exact o afecțiune la ureche!

Simona Gherghe, vacanţă în Dubai alături de familie. Cum arată prezentatoarea în costum de baie: „De panică, am luat bilete de avion”

„Totul a început în vacanță când m-am trezit cu o amețeală foarte puternică, nu mi s-a întâmplat niciodată, eu sunt anemică de când mă știu și sunt cumva obișnuită cu amețeala, dar așa ceva nu mi s-a niciodată. Eu sunt anemică de când mă știu și cumva obișnuită cu amețeala, dar așa ceva nu am experimentat niciodată. Practic nu puteam să mă țin pe picioare, nu puteam să-mi mențin echilibrul. Avea senzație de vomă de la amețeală, de dimineață am chemat medicul hotelului. Mi-a făcut o perfuzie pentru amețeală, mi-au făcut analize de sânge. Până m-am întors în țară au continuat aceste senzații de amețeli, am vorbit cu medicii și m-au trimis la ORL, pentru că mi-au spus că este foarte posibil să aibă treabă cu urechea. Otoliți, asta a fost problema și dacă se deplasează îți dau stările astea de vomă și amețeli”, a dezvăluit Simona Gherghe pe Insta Story.

Simona Gherghe spune tot despre relația de cuplu cu soțul ei: „De aici sunt mai toate motivele noastre de ceartă”

Vedeta a precizat că se simte mai bine în aceste momente, însă are și câteva restricții pe care trebuie să le respecte. Astfel, va lua o pauză de la condus pentru câteva zile și îi este interzis să facă mișcări bruște care îi pot afecta și mai mult problemele de sănătate. Simona Gherghe este sub tratamentul medicilor şi speră să se vindece cât mai repede, mai ales că din ianuarie poate fi văzută la Antena 1, într-un nou sezon al emisiunii „Mireasa”.