Simona Gherghe, vacanţă în Dubai alături de familie. Cum arată prezentatoarea în costum de baie: „De panică, am luat bilete de avion”

Simona Gherghe a petrecut o vacanţă în Dubai alături de familie. Potrivit spuselor prezentatoarei, era planificat să meargă la schi, în România, însă din cauza temperaturilor scăzute, a abandonat această idee şi a ales o destinaţie călduroasă.

20 ian. 2022, 08:23

Simona Gherghe, vacanţă în Dubai alături de familie. În fiecare iarnă, Simona avea grijă să meargă cu familia în vacanță, într-o stațiune montană din România. Anul acesta planurile s-au schimbat pentru familia lor, au ales o vacanță la soare, departe din România.

Citeşte şi: Simona Gherghe a explicat de ce nu mai apare la Antena 1: „Nu, nu mă plâng… n-am băut nimic. Sunt în vrie. Hai, că trecem şi peste asta”

Simona Gherghe, vacanţă în Dubai alături de familie

Vedeta a dezvăluit că nu a mai mers în vacanță în România deoarece în nicio stațiune montană de la noi nu era zăpadă, iar temperaturile mult prea scăzute. Aşa că, împreună cu soţul şi cei doi copii, au plecat în Dubai, unde s-au distrat foarte tare.

Prima dată am zis să fie Poiana Brașov. Apoi, din lipsa de zăpadă, la început de ianuarie, ne-am orientat spre Sinaia. Doar că acolo… viscol și temperaturi de -10 grade, deloc bune pentru schi, mai ales pentru copii.

Schiul trebuie să fie o plăcere, nu un chin. Am mai analizat Straja sau Păltiniș, dar și aici temperaturile îmi dădeau mult cu minus.

Așa că, de panică, am luat bilete de avion pentru Dubai. Ne-am testat toți, am ales hotelul și… așa s-a născut prima noastră vacanță la cald, iarnă.

Copiii au fost megaîncantati, au înotat cu un delfin, s-au jucat în parcul acvatic la tobogane, au făcut plajă și baie-n mare, s-a lăsat cu multe tantrumuri de la oboseală, am sărit peste somnul de prânz, au mâncat multe paște, pizza, fructe și înghețată.

A fost neașteptat de frumos, ne-am întors obosiți (mai ales noi, părinții), dar fericiți că ne-am descurcat perfect în patru. E gata vacanță, acum sper să mai prindem câte o zi la schi, în weekenduri. Și visam la următoarea!”, a transmis vedeta pe pagina ei de Facebook.