Simona Gherghe a DEZVĂLUIT cum l-a cunoscut pe viitorul soţ

Cei mai îndrăgiţi prezentatori au făcut un show de zile mari în platoul emisiunii "Te pui cu blondele". Simona Gheorghe, Mihai Morar şi Daniel Buzdugan nu doar că au răspuns provocării celor 50 de blonde de a răspunde la cele mai grele întrebări de cultură generală, ci au şi dezvăluit cum şi-au cunoscut partenerii de viaţă.

RomaniaTV.net
05 feb. 2015, 11:14
Simona Gherghe a DEZVĂLUIT cum l-a cunoscut pe viitorul soţ

Blondele nu ratează nicio ocazie de ieşi în evidenţă cu fiecare ediţie a emisiunii „Te pui cu blondele”. Cum mai rar au ocazia să întâlnească laolaltă crema showbiz-ului românesc, atunci cele 50 de blonde descose vedetele din cap şi până în picioare.

În ediţia de săptămâna aceasta a celebrei emisiuni moderate de Dan Negru, blondele au avut câteva curiozităţi legate de viaţa privată a Simonei Gheorghe, Mihai Morar şi Daniel Buzdugan. Mai exact, blondele au dorit să ştie cum şi-au cunoscut cei trei, partenerii de viaţă.

Simona Gherghe a făcut ASTA ÎN DIRECT. VIDEO face înconjurul Internetului

Dacă Mihai Morar şi Daniel Buzdugan au răspuns clar şi răspicat la întrebare, Simona Gherghe nu a oferit niciun detaliu cu privire la această întrebare, deoarece viitorul ei soţ i-a interzis „să de-a din casă” detalii, scriu cei de la A1.ro.

„Am cunoscut-o pe soția mea la un concert de vioară”, a declarat Mihai Morar.

„Eu am agățat-o pe stradă pe soția mea. Lucram la radio și, pe stradă, am pus întrebarea ce este kitsch-ul. a a fost singura care a știut ce înseamnă acest cuvânt”, a răspuns Daniel Buzdugan la întrebarea adresată de blonde.

„L-am cunoscut pe iubitul meu în condiții prielnice… N-am voie să dau din casă, se supără”, a fost răspunsul Simonei Gherghe.

Citeşte şi  Simona Gherghe a făcut anunţul cu puţin timp în urmă! Ce se întâmplă cu Acces Direct