Simona Gherghe a DEZVĂLUIT în Direct MOTIVUL pentru care nu vrea să se CĂSĂTOREASCĂ

În prima ediţie a noului sezon "Acces direct", Simona Gherghe şi-a uimit publicul cu o serie de dezvăluiri surprinzătoare. Printre cele dezvăluite se află şi motivul ce o determină pe prezentatoare să nu îmbrace încă rochia de mireasă.

RomaniaTV.net
14 sept. 2016, 11:36
Simona Gherghe a DEZVĂLUIT în Direct MOTIVUL pentru care nu vrea să se CĂSĂTOREASCĂ

Dezvăluirea Simonei Gherghe cu privire la amânarea nunţii sale a fost făcută în contextul dezbaterii celor două evenimente importante din viaţa Andreei Tonciu, nunta sa şi botezul fiicei.

După o pauză mică de gândire, vedeta de televiziune a recunoscut că cea mai importantă zi din viaţa unor tineri îndrăgostiţi este de fapt, cea mai stresantă. Şi asta fiindcă, în acea zi trebuie să le acorzi atenţie sporită invitaţilor, informează site-ul oficial al emisiunii.

„Doamne…ce stresant trebuie să fie pentru doi miri? Aşa.. ziua asta care ar trebui să fie cea mai frumoasă. Păi trebuie să te gândeşti dacă îţi vine toată lumea, dacă le place tuturor mâncarea, dacă le place muzica de ce nu dansează, dacă dansează de ce nu mănâncă. Toate lucrurile astea pe capul a doi tineri. Uite.. vedeţi, cât stres? De asta nu mă mărit eu incă. Trebuie să-mi fac curaj!”, a declarat Simona Gherghe în cadrul emisiunii pe care o prezintă.

Citeşte şi  Simona Gherghe, despre bătăile primite în copilărie la orele de GIMNASTICĂ. „Şi acum mi-e rău, fizic!”