Simona Gherghe a făcut anunţul: „Azi a fost ultimul pas, am închis toată procedura”

Simona Gherghe a făcut anunţul în ceea ce o priveşte pe fetiţa ei. Vedeta, în vârstă de 45 de ani, este mama a doi copii, o soție iubitoare și nu în ultimul rând, o femeie cu o carieră de invidiat. Prezentatoarea TV a știut cum să echilibreze viața profesională cu cea personală.

19 mai 2023, 16:42
Simona Gherghe a făcut anunţul: „Azi a fost ultimul pas, am închis toată procedura”
Simona Gherghe a făcut anunţul

Simona Gherghe a făcut anunţul. De curând, vedeta a mărturisit că fiica ei va începe anul acesta, din toamnă, un nou capitol al vieții sale. Micuța va merge la școală, iar toată familia este entuziasmată.

Citeşte şi: Ce va face Simona Gherghe după ce fanii s-au ridicat împotriva ei și i-au cerut demisia. Decizia vedetei Antena 1 este surprinzătoare

Simona Gherghe a făcut anunţul

Din toamnă, micuța va începe un nou capitol al vieții sale, și anume va merge în clasa pregătitoare. Simona Gherghe este conștientă că această perioadă este foarte grea pentru fiica ei, deoarece va învăța lucruri noi și va fi înconjurată de oameni străini, însă este sigură că totul va fi bine.

„Astăzi mi se pare o zi emoționantă pentru că am închis toată procedura de înscriere a Anei la școală. Din toamnă va fi în clasa pregătitoare și azi a fost ultimul pas, înscrierea în baza de date a Ministerului Educației.

Urmează o perioadă foarte frumoasă, e o perioadă grea, dar e cea mai frumoasă. Atunci când mă gândesc la copilăria și la adolescența mea, îmi aduc aminte, cred, cu cel mai mare drag, de anii de școală. O să fie fain din toamnă”, a povestit Simona Gherghe pe rețelele sociale.

Simona Gherghe, anunţ de ultimă oră pentru fanii „Mireasa”

Prezentatoarea show-ului matrimonial de la Antena 1 este entiziasmată de faptul că emisiunea va continua cu un nou sezon.

Sunt foarte bucuroasă să vă anunţ că echipa noastră porneşte în aventură prin toată ţara în căutarea noilor noştri concurenţi, pe care îi aşteptăm cu braţele deschise în casa Mireasa. Invităm toate mamele hotărâte să îşi vadă băieţii aşezaţi la casele lor, toţi tinerii care îşi caută aleasa, precum şi fetele gata să spună marele „Da!” să se înscrie la casting!”, a declarat Simona Gherghe pentru Antena 1.

Astfel, caravana reality show-ului matrimonial pleacă prin ţară în căutarea noilor concurenţi, iar cei doresc să-şi găsească jumătatea şi să trăiască experienţa vieţii lor în casa Mireasa pot veni la casting în nu mai puţin de 11 oraşe din întreaga ţară, începând din 27 mai şi până pe 7 iunie: Craiova, Sibiu, Timișoara, Oradea, Cluj-Napoca, Baia Mare, Suceava, Iași, Brașov, Galați şi Constanța.