Ce va face Simona Gherghe după ce fanii s-au ridicat împotriva ei și i-au cerut demisia. Decizia vedetei Antena 1 este surprinzătoare

Simona Gherghe a fost obligată de situația prin care trece să încerce să se reorienteze. Aceasta se află în mijlocul unui scandal, după ce fanii i-au cerut demisia, pentru atitudinea părtinitoare pe care a avut-o față de o concurentă.

08 mai 2023, 17:16
Ce va face Simona Gherghe după ce fanii s-au ridicat împotriva ei și i-au cerut demisia. Decizia vedetei Antena 1 este surprinzătoare

Simona Gherghe nu trece prin cea mai roz perioadă din viața ei, din contră. Vedeta Antena 1 traversează momente cât se poate de dificile după ce fanii s-au ridicat împotriva ei și i-au cerut demisia. Aceștia au acuzat-o pe Simona Gherghe că ar avea o atitudine părtinitoare vis a vis de anumiți concurenți ai emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”, motiv pentru care au criticat-o dur. Dat fiind că simte că lucrurile se află pe un teren instabil, prezentatoarea TV a fost nevoită să se reorienteze și să își îndrepte atenția și către alte proiecte.

Citește și: Roxana Ionescu, mamă după ce a pierdut sarcina. „Mă bucură că putem vorbi despre acest lucru”

Fanii emisiunii „Mireasă pentru fiul meu” au fost cât se poate de clari cu privire la faptul că nu o mai vor pe Simona Gherghe în show-ul de la Antena 1. Cu toate că ea nu a comentat în niciun fel acest subiect, aceasta se pare că a înțeles dorința fanilor și și-a găsit deja o altenativă. Aceasta a anunțat că, în curând, va demara un proiect nou, care de această dată se va desfășura în mediul online.

Aceasta a povestit că începând cu data de 9 mai o să fie perezentă și în mediul online, unde va lansa un podcast. Prezentatoarea TV a început o colaborare cu Oana Moraru, consultant în educație. Împreună vor lansa acest produs care se va numi „Părinți cuMinți”.

„Când Oana Moraru, una dintre cele mai puternice voci din educaţie de la noi, mi-a spus că este interesată să facem împreună un podcast, am ştiut că sunt unde trebuie. Aşa s-a născut Părinţi CuMinţi, un podcast pentru toţi părinţii, care vor să fie mai buni pentru copiii lor şi care înţeleg că este nevoie de răbdare, ascultare, dar şi de greşeli asumate şi iertate (…). Din 9 mai vă invit să ne fiţi alături în fiecare săptămână, în lunga călătorie a vieţii de părinte. Să devenim împreună părinţi cuMinţi”, a anunțat Simona Gherghe.

De curând, vedeta Antena 1 a fost în centrul unui scandal uriaș, după ce fanii emisiunii „Mireasă pentru fiul meu” s-au supărat pe lipsa acesteia de reacție. Este vorba despre o situație destul de sensibilă, când una dintre concurente, respectiv Hatice, a folosit cuvinte ofensatoare adresate celor de acasă. Concurenta a jignit direct publicul, iar Simona Gherghe nu a apostrofat-o, ci i-a condamnat la rândul ei pe fanii emisiunii.

Fanii au fost revoltați pe atitudinea vedetei de la Antena 1 și au cerut demisia. Acestea sunt o parte dintre comentariile pe care telespectatorii le-au avut cu privire la acest subiect.

„Demisia Gherghe! Este de-a dreptul șocant cum o moderatoare a unui reality show nu ia atitudine la un asemenea limbaj ca cel al concurentei Hatice. Nici măcar cea mai mică atenționare. Ba din contră, ne bate nouă obrazul că noi am fi vinovați și că noi suntem cei care jignim”/ „Gherghe, acum ar trebui să ieși tu public și să-ți ceri iertare de la noi, în numele preferatei tale. Ori îți lași preferințele acasă și îi tratezi pe toți la fel, ori îți dai demisia. Ne-am săturat de lipsa de imparțialitate”/ „Gherghe, noi vă plătim salariile. Cum e posibil ca o concurentă cu un trecut pătat de proxenetism să ne jignească pe noi în halul acesta fără nicio consecință? Da, Gherghe, jignim. Dar noi suntem no-nameuri, nu persoane publice care apărem la TV timp de șase luni”, au scris mai mulți telespectatori.

Citește și: Cum s-a schimbat viața lui Eugen Cristea, după ce a suferit un AVC și s-a luptat cu depresia: „Încerc din greu să fiu un om pozitiv, îmi vine foarte greu”