Simona Gherghe a făcut anunțul după încheierea emisiunii Mireasa: „Am vrut să postez încă de ieri”

Simona Gherghe a făcut anunțul după încheierea emisiunii Mireasa. Cel de-al șaptelea sezon a ajuns la final, iar telespectatorii au aflat care este cuplul câștigător. La o zi după finala emisiunii, prezentatoarea TV a transmis un mesaj pe rețelele sociale.

11 iul. 2023, 19:58
Simona Gherghe a făcut anunțul după încheierea emisiunii Mireasa: „Am vrut să postez încă de ieri”
Simona Gherghe a făcut anunțul după încheierea emisiunii Mireasa

Simona Gherghe a făcut anunțul după încheierea emisiunii Mireasa. Prezentatoarea TV a anunțat că, acum, este în vacanță. După un sezon lung, vedeta Antenei 1 a transmis un mesaj. Moderatoarea show-ului matrimonial aștepta cu nerăbdare să se odihnească și să petreacă timp alături de familie. De altfel, le-a mulțumit telespectatorilor că au urmărit emisiunea.

Simona Gherghe a făcut anunțul după încheierea emisiunii Mireasa

Carevasăzică sunt în vacanță… Am vrut să postez încă de ieri, dar am adormit lemn cu copiii. Eu încă aștept vacanța, ca atunci când eram la școală și număram zilele, cu bucuria și nerăbdarea aia a lucrurilor și locurilor care vor veni, vara aia cu zile lungi și leneșe, cu aroma de pepene și porumb fiert, cu nuci verzi, cu piele mirosind a mare și a sare, cu bagaje făcute și desfăcute, cu înghețată multă (aici se vor bucura copiii, pentru ei niciodată nu e de ajuns). Sunt în vacanță și, de azi, voi trăi toate minunile astea!

PS. Vă mulțumesc pentru încă un sezon în care ne-ați ales zi de zi! Sunteți în inima mea!”, este mesajul scris de Simona Gherghe pe Instagram.

Citește și: Simona Gherghe aruncă bomba: de ce a renunţat, de fapt, la Acces Direct. „Cumva, ăsta a fost pretextul!”

Ce se va întâmpla de la toamnă cu show-ul „Mireasa”

Dianna Rotaru a dezvăluit că va fi vorba tot despre un dating show, dar care nu se va lăsa cu nunți, dedicat persoanelor trecut de 30 și de 40 de ani care vor o nouă șansă la iubire. Dianna Rotaru va fi în locul prezentatoarei Simona Gherghe timp de cinci săptămâni, de luni până vineri de la ora 14:00.

Noul show presupune ca mai multe fete și băieți vor locui în aceeași casă, de data asta fără soacre, așa cum este formatul „Mireasa„.  Simona Gherghe va reveni pe post la sfârșitul lunii august, căci toamna va începe cel de-al 8-lea sezon „Mireasa”!

Este un nou început pentru fetele pe care le vedeți, sunt superbe, gata de un nou pas important în viața lor. Azi sunt adevărate dive, pentru că au pus emoție, au făcut sacrificii pentru a veni aici. Unele au făcut drumul cu avionul. Avem o premieră cu mari emoții.

Fiecare femeie își dorește să fie înțeleasă, ascultată. Eu sper că vom reuși să unim sufletele pereche. Proiectul Provocarea destinului îi are ca protagoniști pe cei trecuți de 30. Dragostea nu are vârstă. Vor fi doar cinci săptămâni. E un timp foarte scurt în care se vor întâmpla lucruri intense”, a dezvăluit Dianna Rotaru despre noua emisiunea, care se va numi „Provocarea destinului”.