Simona Gherghe, în conflict cu un cunoscut cântăreț de la noi. Și-au aruncat vorbe grele

Simona Gherghe este una dintre cele mai apreciate realizatoare TV de la noi. În urmă cu câțiva ani, pe când prezenta emisiunea Acces Direct, a avut un conflict dur cu un cântăreț autohton pe care îl invitase la emisiunea.

27 mai 2023, 08:53
Simona Gherghe, în conflict cu un cunoscut cântăreț de la noi. Și-au aruncat vorbe grele

Simona Gherghe nu primește critici doar din partea fanilor, ci a fost înjurată și de un cântăreț celebru. Pe vremea când prezenta emisiunea Acces Direct, la Antena 1, Simona Gherghe a avut un conflict, destul de dur, cu Lucian Viziru. Realizatoarea TV a dezvăluit atunci că Lucian Vizuru a cerut bani pentru a apărea într-o emisiune de-a ei pentru a vorbi despre despărțirea de Tania Budi, scrie cancan.ro.

„Omul ne-a cerut bani și apoi a vrut drept la replică pentru că am spus pe post că a cerut bani. El a intrat să dea un drept la replică, l-a dat. La revedere! Iar eu am trecut la următorul invitat. Acesta a fost Cătălin Botezatu.

Cât despre bani, eu am adus probe, am arătat e-mailul. Cum adică, nu l-am plătit pe Goran Bregovic și să-l plătesc pe Lucian Viziru? Cât despre sfaturile lui… Asta-i bună, mă învață Lucian Viziru pe mine să fac televiziune! Fiecare să facă ce știe mai bine, el muzică, eu televiziune”, povestea Simona Gherghe, cu mai mulți ani în urmă. Prezentatoarea TV l-a ironizat pe actor, spunând că se crede „Robbie Williams de România”.

Citește și: Simona Gherghe, anunţ de ultimă oră pentru fanii „Mireasa”. Ce se întâmplă cu emisunea de la Antena 1

Lucian Viziru are altă variantă. La 11 ani de la scandal, cântărețul a spus că a fost invitat în emisiunea moderată de Simona Gherghe și a cerut 2.000 de euro pentru a cânta în platou și nu pentru a vorbi despre un subiect anume.

„M-a enervat, dă-o d%#*u de aici… M-au invitat la emisiune și eu le-am cerut… nu știu, 2.000 de euro sau ceva de genul ăsta, ca să cânt în emisiune. Când a ieșit pe post, m-a făcut Robbie Williams de România, că cine te crezi… Nu m-am împăcat cu Simona”, a spus Viziru la podcastul lui Măruță.