Simona Gherghe a izbucnit în lacrimi. De ce surpriză a avut parte la emisiunea „Mireasa”

Concurenții emisiunii „Mireasa” au pregătit o surpriză pentru Simona Gherghe, care a împlinit frumoasa vârstă de 45 de ani.

31 oct. 2022, 20:54
Simona Gherghe a izbucnit în lacrimi. De ce surpriză a avut parte la emisiunea „Mireasa”

Simona Gherghe, una dintre cele mai iubite prezentatoare TV, a fost surprinsă de gestul făcut de concurenții emisiunii pe care o moderează, cu ocazia zilei sale de naștere.

Vedeta a fost sărbătorită chiar în timpul transmisiunii live de la Antena 1. Aceasta a rămas fără cuvinte când toată lumea a început să îi cânte „Mulți ani trăiască”. Simona Gherghe a primit și un buchet de flori şi un tort, pe care a fost pusă fotografia prezentatoarei, pe când se afla la filmări în Turcia.

Citeștii și: Simona Gherghe a arătat testul de sarcină. Vedeta este în culmea fericirii: „Cea mai aşteptată veste”

În timpul unei petreceri, unde concurenții s-au distrat de minune, aceștia au ținut să îi facă urări Simonei. Aceasta a fost foarte emoționată și le-a mulțumit tuturor cu lacrimi în ochi.

Și copiii i-au fost alături și au făcut-o să se simtă cea mai fericită mamă din lume. Aceștia i-au făcut felicitări, pe care au desenat inimioare și au scris „La mulți ani!”. Simona Gherghe are o căsnicie fericită și spune că nu s-a certat niciodată cu soțul ei de când sunt împreună.

„Nu suntem geloşi, comunicăm foarte bine. Dacă avem ceva de spus, ne spunem şi se rezolvă. Răzvan ştie foarte bine şi înțelege ce înseamnă expunerea asta pe care o presupune profesia mea.

Normal că mai sunt şi discuții. Dar discutăm, discutăm. Şi da, cedăm pe rând. Nu-mi amintesc de vreo supărare lungă. Cred că cele mai frumoase daruri pe care ni le-am făcut au fost copiii”, a povestit vedeta pentru viva.ro.

Citește și: Simona Gherghe, criză de nervi: „Nu ştiu cum sistemul poate să tolereze astfel de personaje”