Simona Gherghe a trăit viața la maximum în vacanță cu soțul ei. Ce a pățit vedeta pe aeroportul din Paris

Simona Gherghe a avut o vacanță plină de peripeții alături de soțul ei în Paris. Vedeta a povestit la Xtra Night show ce i s-a întâmplat pe aeroportul din Franța.

16 sept. 2021, 23:29
Simona Gherghe a trăit viața la maximum în vacanță cu soțul ei. Ce a pățit vedeta pe aeroportul din Paris

Simona Gherghe, prezentatoarea de la Mireasa, a plecat vara aceasta alături de soțul la Paris, într-o vacanță pe care nu o va uita prea curând.

Invitată la Xtra Night Show, Simona a povestit cum a plecat într-o delegație la Paris alături de partenerul ei de viață, Rzvan, însă la întoarcere au avut parte de mici neplăceri.

La întoarcerea în țară, Simona Gherghe și-a dat seama că a uitat unul dintre bagaje pe banda de valize din aeroportul din Paris. Vedeta s-a îngrijorat inițial, apoi s-a împăcat cu ideea că este posibil să nu mai intre deloc în posesia bagajului.

Ea a mărturisit că abia de câteva zile bagajul i-a ajuns acasă.

”Am uitat valiza cu jucăriile copiilor în aeroport. A fost cu peripeții, dar totul e bine când se termină cu bine. Eu la 11 noaptea în avion comandam online jucării pentru copii. Valiza a venit după trei săptămâni, dar mă bucur că au venit”, a povestit Simona Gherghe la Antena Stars.

Ea a spus că a contactat imediat aeroportul și a reușit să intre în posesia bagajului. Vedeta a mărturisit că personalul aeroportului a fost foarte amabil și i-au găsit imediat valiza pe care ea o uitase, relatează SpyNews. 

Simona Gherghe a fost atacată. Dezvăluirile prezentatoarei: „Mi-a fost frică pentru viața mea”

Şi Simona Gherghe a fost atacată.

Fosta prezentatoare la Acces Direct a vorbit recent despre momentele grele prin care a trecut Mirela Vaida şi a dezvăluit că atacurile au fost mult mai comune, iar clipele respective nu au fost regizate.

Vedeta a povestit momentele grele prin care a trecut atunci când se afla în locul Mirelei Vaida. Potrivit celor spuse, și ea a fost atacată de diverşi oameni, care au făcut-o să se teamă pentru viața ei. Însă, momentele respective nu au fost live, așa cum s-a întâmplat în cazul Mirelei Vaida.

„Mi se pare un pic ciudat, am văzut o mulțime de oameni care au spus că a fost o regie. Mi s-a părut nedrept, nu ai cum să faci așa ceva. Este o emisiune care stârnește tot felul de controverse și atrage niște de oameni care pot să aibă astfel de probleme.

Am avut multe astfel de incidente, dar, din fericire pentru mine, nu au fost live. Așa că le-am gestionat altfel. Mi-a fost frică pentru viața mea în perioada aceea”, a povestit Simona Gherghe în cadrul unei emisiuni TV.