Simona Gherghe, an de încercări în 2019. Ce îi arată harta astrală şi horoscopul personalizat

Astrologul Roxana Lușneac a analizat harta Simonei Gherghe și a întocmit astrograma sa personalizată.

26 mart. 2019, 10:55
Simona Gherghe, an de încercări în 2019. Ce îi arată harta astrală şi horoscopul personalizat

Simona Gherghe a oferit surpriza cea mare, la finele lui 2018, când a anunțat că este însărcinată pentru a doua oară, scrie cancan.ro. Deși se afla în cea mai frumoasă perioadă a vieții ei, astrele indică faptul că prezentatoare va avea un an de încercări, în 2019.

Citeşte şi Veste TERIBILĂ pentru Simona Gherghe. Ce a aflat vedeta aflată în CONCEDIU PRENATAL

Simona Gherghe, an de încercări în 2019

„Simona Gherghe va avea un an plin de încercări, în 2019 și o bună perioadă din 2020. Prezentatoarea tv are ascendentul în Săgetator, ceea ce o face să fie o persoană foarte muncitoare, idealistă, perseverentă, ba chiar perfecționistă. Semnul Balanței, prezent în astrograma sa, îi dau faimă, eleganță și independență, iar gândirea în Gemeni o ajută să fie un bun comunicator. Aceste elemente stau la baza carierei sale de succes. O altă calitate a sa este aceea că își alege anturajul cu mare grijă, iar prieteni îi devin doar cei care corespund principiilor sale de viață.

Simona Gherghe găsește la partenerul de viață atât înțelegere, cât și o gândire clară și o susținere mare. Surprinzător este faptul că partenerul ei este acolo dintr-o viață anterioară, iar în această nouă trăire cei doi trebuie să învețe împreună lecții noi. Spre deosebire de alte cupluri, pentru că ei împărtășesc acest trecut sufletesc, lor le-a fost ușor să se conecteze empatic și să rezoneze din punct de vedere al sentimentelor și a comunicării.”