Simona Gherghe, anunț neașteptat după 10 ani de relație. De la ce au pornit certurile cu soțul

Simona Gherghe și Răzvan Săndulescu au o relație de 10 ani, iar în urmă cu patru ani s-au căsătorit. Cuplul are doi copii, Ana Georgia (5 ani) şi Vlad Ioan (3 ani).

28 iul. 2022, 09:13
Simona Gherghe, anunț neașteptat după 10 ani de relație. De la ce au pornit certurile cu soțul
Simona Gherghe, anunț neașteptat după 10 ani de relație

Simona Gherghe, anunț neașteptat după 10 ani de relație. Vedeta a dezvăluit că, la fel ca în orice familie, între ea şi soţ apar și discuțiile în contradictoriu, iar cele mai multe pleacă de la copii. „Normal că există. Important e că ne așezăm la masă și discutăm cu argumente. Cele mai frecvente discuții sunt cele legate de copii, de abordarea educației lor”, a declarat Simona Gherghe pentru Fanatik.

Simona Gherghe, probleme cu micuţa Ana în vacanța în Grecia. Ce a pățit fiica vedetei: „Am mers la doi medici”

Simona Gherghe a dezvăluit şi care a fost cadoul cel mai drag pe care i l-a făcut soţul ei. „Cred că o călătorie la Paris, de ziua mea. E orașul meu preferat și chiar nu mă așteptam atunci să primesc în dar un week-end, împreună, acolo”, a spus prezentatoarea TV. Altfel, deși are un program foarte încărcat, vedeta se împarte între carieră și viața de familie: „Când suntem la muncă, cei mici merg la grădiniță. Nu mai avem ajutor constant de ceva vreme. Ne mai ajută bunicii, uneori, când mai vrem să respirăm. Dar, în rest, suntem doar noi doi cu Ana și cu Vlad”.

Simona Gherghe intervine în scandalul care a împărţit România în două. „Copiii sunt victimele în povestea asta”

Întrebată ce emisiuni urmăreşte, vedeta a dezvăluit că nu are timp pentru aşa ceva. „Nu prea e loc de TV la noi acasă. Și daca îl deschidem, se uită copiii foarte puțin la vreun serial de desene. Acum sunt pasionați de „Eroi în pijama”. Iar noi, părinții, când avem norocul să vină bunicii, preferăm să mergem la cinema”, a spus Simona Gherghe.