Simona Gherghe intervine în scandalul care a împărţit România în două. „Copiii sunt victimele în povestea asta”

Simona Gherghe a intervenit în scandalul declanşat de un mesaj postat de J'ai Bistrot, un local popular din Capitală, legat de faptul că unii copii care îi însoţesc pe părinţi la terasă deranjează alţi clienţi.

13 iul. 2022, 12:42
Simona Gherghe intervine în scandalul care a împărţit România în două. „Copiii sunt victimele în povestea asta”
Simona Gherghe intervine în scandalul care a împărţit România în două

Simona Gherghe intervine în scandalul care a împărţit România în două. Vedeta TV susţine, într-un mesaj postat de Facebook, că, de fapt, problema reală în România este tratamentul de care au parte unii dintre copii, mai precis aceştia sunt agresaţi de către părinţi.

Simona Gherghe nu mai poate avea copii: „Nu mai am voie, am avut două sarcini dificile”

„A fost un subiect care a impartit Romania pe facebook, il stiti probabil. Cazul bistroului care a cerut respect de la parinti s-a transformat, intre timp, in ceva mai serios decat o situatie de neintegere intre clienti si un restaurant.

Dezbaterea de acum nu foloseste nimanui. Cei mici sunt zugraviti, de cateva zile, ca niste monstri care baga in sperieti oamenii in toata firea, dar complet lipsiti de aparare in fata diavolilor tazmanieni cu galetuse infricosatoare, din care se revarsa smoala incinsa. Mese aruncate cu fundu-n in sus, chelneri terorizati, clienti cu ciorba in poala, turisti cu atacuri de panica, flora si fauna rase de pe fata pamantului… ce mai, apocalipsa!

Nu, nu toti parintii sunt indiferenti si cu siguranta NICIUN COPIL nu trebuie sa fie obiectul unei campanii de ura. Sa-i tinem departe de intolerantele si micile noastre drame. @razsandulescu are dreptate. Copiii sunt victimele in povestea asta. Victimele educatiei precare, de acasa sau/si scoala, victimele mediului social, victimele lipsurilor, victimele diverselor abuzuri.

63 la suta dintre copii spun ca sunt batuti acasa! 63 la suta!!! Cel putin un copil din doi sunt victime intre patru pereti. Aceste cifre trebuie sa ne ingrijoreze cu adevarat, nu ca o terasa a ramas fara nisip sau ca un copil a tipat mai tare. Nu am auzit copii care sa agreseze adulti, dar invers se intampla. Dar nu la mese”, a scris Simona Gherghe.

Clienţii cu copii, o „problemă” pentru restaurante? Ce spun patronii unor localuri cunoscute din Bucureşti: „În relația părinți-copii-terasă, părinții trebuie să-și asume că sunt oaspeți” 

„Ne deranjeaza cei care si neglijeaza copiii, pentru ca nu putem sa ne bem berea in liniste, dar suntem indiferenti fata de parintii care isi bat copiii acasa. De ce? Pentru ca nu le auzim tipetele care ne irita atat se mult, la terase sau hoteluri. Atat timp cat nu tipa la masa noastra, suntem fericiti si totul este ok. Nu este deloc ok.

Grija fata de copii, aceasta este dezbaterea la care vreau sa particip, nu cum sa-i condamnam, ci cum sa-i protejam. Inclusiv de parintii indiferenti sau agresivi. Cum sa le oferim conditii pentru o buna dezvoltare, cum sa-i invatam sa fie oameni.

Altfel, nu rezolvam decat o problema minora si ii condamnam sa isi insuseasca si sa duca mai departe crezul multora ca Bataia e rupta din rai. Nu, bataia nu e rupta din rai.

Bataia e caderea din rai”, a mai adăugat Simona Gherghe.

Simona Gherghe, dezvăluiri despre relaţia cu soţul ei: „Nu prea cred eu în dragoste la prima vedere”