Simona Gherghe, despre boala fiului ei: E prima experiență de genul asta, iar Vlad a fost tare curajos

Simona Gheorghe și-a deschis sufletul în fața fanilor și a povestit într-o postare pe Facebook despre boala fiului ei care a făcut-o să lipsească de la ”Mireasa”.

23 mart. 2023, 11:28
Simona Gherghe, despre boala fiului ei: E prima experiență de genul asta, iar Vlad a fost tare curajos

Simona Gherghe răsuflă ușurată. Fiul ei, Vlad, a fost externat și au revenit acasă.

”Suntem acasa, dupa cateva zile grele, cu Vlad in spital. E prima experienta de genul asta, iar Vlad a fost tare curajos. Si rabdator. Pentru un copil cu o stare excelenta, fara febra, fara simptome, in afara de ganglioni inflamati, e greu sa rezisti cate 8, 10 ore pe zi, legat de o perfuzie”, a povestit prezentatoarea TV.

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Simona Gherghe a fost înlocuită de Gabriela Cristea în emisiunea ”Mireasa”

Simona Gherghe obișnuiește să le povestească fanilor aspecte din viața sa privată și așa a făcut și acum, dând detalii despre motovul internării fiului ei la Institutul ”Matei Balș”.

” Ne-am internat la Institutul Matei Bals, pentru ca analizele lui Vlad erau extrem de proaste. Niste valori ale transaminazelor foarte mari, cauzate de un virus, care nu i-a dat alte simptome. A reactionat bine la tratamentul perfuzabil, asa ca suntem, din nou, acasa, la Ana si la tati.

Va marturisesc ca, atunci cand am auzit de internarea la Bals, m-am panicat. Am avut prejudecati, legate de spitalele de stat, dar acum regret gandurile astea. S-au schimbat multe. Totul a fost impecabil la Bals, de la grija si priceperea oamenilor, la curatenie. Multumesc din suflet doamne doctor Camelia Kouris, medicul care a avut grija de Vlad, cu atata empatie si caldura. Multumesc si medicilor de garda, doamnelor asistente si doamnelor infirmiere. Au o profesie tare grea, dar o fac cu pasiune si talent. E cel mai greu sa ai grija de copilasii bolnavi. Sa le intelegi plansul si frica, dar si suferinta parintilor… Multumesc si ma inclin! Si sa fim sanatosi!”, a conchis Simona Gherghe.

Citește și: Simona Gherghe, dezvăluiri emoționante despre momentul în care și-a rănit mama: ”Regret lacrimile de atunci”