Simona Gherghe, dezvăluiri emoționante despre momentul în care și-a rănit mama: ”Regret lacrimile de atunci”

Simona Gherghe este una dintre cele mai iubite și apreciate prezentatoare TV din România. În ciuda programului său extrem de încărcat vedeta a reușit să facă față cu brio provocărilor atât din cariera sa, cât și din viața de familie.

11 mart. 2023, 20:06
Simona Gherghe, dezvăluiri emoționante despre momentul în care și-a rănit mama: ”Regret lacrimile de atunci”
Simona Gherghe, dezvăluiri emoționante despre momentul în care și-a rănit mama

Simona Gherghe, dezvăluiri emoționante despre momentul în care și-a rănit mama. De nenumărate ori vedeta a mărturisit că nu ar fi reușit să facă nimic dacă nu era mama ei, despre care are doar cuvinte de laudă.

Citește și Simona Gherghe este disperată. Toată familia se simte rău: „Nu mai găsim echilibrul de care avem nevoie”

Simona Gherghe, dezvăluiri emoționante despre momentul în care și-a rănit mama

În ciuda relației deosebite pe care o are cu părinții săi și în special cu mama sa, Simona Gherghe a dezvăluit că la un moment dat a rănit-o extrem de tare pe cea care i-a dat viață și că a fost la un pas de a o îndepărta de ea și de copii săi.

Acel moment a avut loc atunci când vedeta a adus-o pe lume pe Ana, iar în tot acest timp mama sa i-a fost în permanență alături. La doar două luni de la naștere, Simona Gherghe a decis să angajeze o bonă și să o trimită pe mama sa acasă, iar acest lucru a supărat-o până la lacrimi pe proaspăta bunică.

”Am supărat-o o dată când am născut-o pe Ana. Cred că avea Ana vreo două luni. M-am apucat eu să spun că de fapt ar fi mai bine să vină o bonă cu noi și că mamaie să meargă la ea acasă. A luat-o foarte personal și s-a supărat și a plâns. Cred că o să regret toată viața lacrimile mamei de atunci”, a spus Simona Gherghe, potrivit catine.ro.

Din fericire, cele două au reușit să treacă peste acel moment și acum se înțeleg mai bine ca oricând.

Simona Gherghe se declară mândră de mama sa și spune că și soțul său o apreciază extrem de mult.

”Mama este modelul meu de femeie și modelul meu de devotament. Mama este cel mai devotat om pe care eu îl cunosc. Devotat familiei, devotat nepoților, nouă, tatălui meu. Toate sfaturile de la mama sunt bune. Chiar și atunci când să spunem că ne contrăm sau poate că mi se pare mie că mă pricep mai bine la o treabă, timpul îmi dovedește că mama a avut dreptate. Mama, cu flerul ei, cu intuiția ei, cu răbdarea ei, cu felul de a vedea lucrurile prin experiența pe care o are, mi-a dovedit că într-adevăr cam are dreptate. Mă consult foarte mult cu mama. Și când am o problemă care ține de copii și când am o problemă de organizare. Am sunat-o și se rezolvă întotdeauna. Mama este oxigenul nostru și o spune mai convins soțul meu”, a mai spus jurnalista.

Citește și Cum a reușit Simona Gherghe să slăbească 5 kilograme: „Gătesc lucruri simple şi nu durează mai mult de 45 de minute”