Simona Gherghe, din nou gravidă. Detaliile care o dau de gol pe prezentatoarea TV FOTO

Simona Gherghe a revenit la cârma emisiunii "Acces direct" la începutul acestui an, dar se pare că nu pentru mult timp, pentru că vedeta ar putea fi nevoită să intre din nou în concediu de maternitate. 

04 feb. 2018, 10:28
Simona Gherghe, din nou gravidă. Detaliile care o dau de gol pe prezentatoarea TV FOTO

Simona Gherghe a revenit pe TV în 8 ianuarie, după şapte luni de concediu de maternitate, scrie cancan.ro. Se pare, însă, că vedeta nu va sta prea mult la muncă, pentru că s-ar pregăti să devină din nou mămică. 

Citeşte şi Fetiţa Simonei Gherghe a făcut primii paşi. Prezentatoarea TV a surprins-o într-o ipostază tare dulce FOTO

Mai jos aveţi indiciile care arată că prezentatoarea este gravidă.

Primul indiciu este burtica suspectă, de „gravidă”. Dacă, în octombrie 2017, vedeta a apărut pe TV cu o siluetă de invidiat şi nici urmă de burtică, la începutul lunii februarie 2018 silueta Simonei s-a schimbat vizibil, iar burtica e greu de mascat, chiar şi de rochiile largi.

Al doilea indiciu ar fi faptul că Simona a început să îmbrace la emisiuni acelaşi model de rochie ca la prima sarcină. În cadrul ediţiei din 30 ianuarie, vedeta a apărut în emisiune îmbrăcată într-o rochie vişinie, cu tăieturi asimetrice şi curea în talie, care a fost urcată puţin.

La prima sarcină, atunci când vedeta a anunţat că urmează să devină mămică, Simona a îmbrăcat o rochie din catifea vişinie, tot cu tăieturi asimetrice, aproape identică cu cea purtată în data de 30 ianuarie 2018.

Citeşte şi DRAMA NEŞTIUTĂ a Simonei Gherghe. „Am luat pastile …”

Al treilea indiciu care ar da-o de gol pe Simona Gherghe că se pregăteşte să devină mămică din nou este acela că se foloseşte de scaun în timpul emisiunii – tertip folosit şi pe parcursul primei sarcini.

Simona Gherghe vorbea despre al doilea copil încă de anul trecut

Simona Gherghe mărturisea la sfârşitul anului trecut că-şi doreşte să mai aibă un copil şi nu excludea posibilitatea ca asta să se întâmple cât mai curând. 

„Mi-ar plăcea să vină un frate sau o surioară pentru Ana. Acum aşteptăm să ne mai revenim puţin. Nu mai sunt foarte tânără pentru asta. Organismul are şi el un ciclu şi are nevoie de refacere. O să vedem. Dacă e să se întâmple, copilul o să fie binevenit”, declara Simona Gherghe la sfârşitul lunii decembrie a anului trecut.