Simona Gherghe este însărcinată din nou. Primele imagini cu burtica de gravidă

Simona Gherghe ar urma să aducă pe lume pe cel de-al doilea copil, după ce în luna mai a anului trecut, Simona Gherghe a născut o fetiţă, anunţă Spynews.ro.

15 nov. 2018, 09:30
Simona Gherghe este însărcinată din nou. Primele imagini cu burtica de gravidă

În imaginile pe care vă invităm să le urmăriţi în galera foto se poate vedea cum burtica Simonei Gherghe a început să se vadă. Cel mai bine, burtica Simonei Gherghe se vede în ziua în care frumoasa prezentatoare a îmbrăcat o rochiţă ceva mai mulată, care îi scoate în evidenţă formele de viitoare mămică.

Frumoasa prezentatoare de la „Acces Direct” ar urma să devină mamă pentru a doua oară, după ce în luna mai a anului trecut a adus-o pe lume pe micuţa ei, Ana Georgia. Vestea că Simona Gherghe ar fi însărcinată vine la doar puţin timp după ce s-a aflat că simpatica prezentatoare şi-unit destinul în faţa Lui Dumnezeu cu tatăl fetiţei sale, Răzvan Săndulescu.

De asemenea, am ajuns la concluzia că Simona Gherghe ar fi însărcinată pentru că de curând Mirela Vaida a precizat că urmează să se mai anunţe o graviduţă printre vedete. În plus, în ultimul timp, Simona Gherghe a renunţat să mai poarte rochii mulate, aşa cum ne-a obişnuit, frumoasa prezentatoare purtând din ce în ce mai des haine largi. Nu în ultimul rând, de fiecare dată când se ridică pentru a primit un invitat în emisiune, Simona Gherghe ţine în dreptul pântecului un clipboard pentru a nu i se vedea burtica. Contactată de reporterii Spynews.ro Simona Gherghe nu a confirmat faptul că ar urma să devină din nou mămică.