Simona Gherghe face furori chiar și la 45 de ani! Ce fotografii a postat vedeta TV de pe litoral

Simona Gherghe se bucură de liniște și relaxare pe plajele din Grecia. Prezentatoarea TV a postat mai multe fotografii din vacanța ei. Cum arată vedeta la cei 45 de ani.

10 aug. 2023, 09:35
Simona Gherghe face furori chiar și la 45 de ani! Ce fotografii a postat vedeta TV de pe litoral
Simona Gherghe face furori chiar și la 45 de ani! Ce fotografii a postat vedeta TV de pe litoral

Simona Gherghe a muncit un an întreg, atât la televiziune, cât și pentru podcastul ei lansat de curând. După atâta efort, a venit momentul ca aceasta să se bucure și de câteva momente de relaxare și liniște alături de cei dragi. Vedeta TV este acum în vacanță, dare profită din plin. În primă fază, aceasta a mers în Turcia, la un resort pe care copiii ei l-au cerut în mod special, iar acum se bucură de plajele superbe din Grecia.

Citește și: Simona Gherghe, bulversată de cazul femeii care a născut pe trotuarul din faţa spitalului: „O demitere nu rezolvă un sistem putred. Spitalele se scufundă”

Astfel, prezentatoarea show-ului matrimonial își încarcă bateriile pentru a reveni din concediu cu forțe proaspete. Cu toate acestea, Simona Gherghe nu uită nicio secundă de oamenii care o îndrăgesc și îi urmăresc activitatea. Tocmai din acest motiv, ea rămâne activă în mediul online, unde publică constant imagini din vacanța ei. Ea a postat inclusiv poze de la plajă și cu toate că a trecut de vârsta de 45 de ani și a trecut prin două sarcini silueta ei este una de top.

Ea s-a fotografiat de jos, privind către soare și zâmbind larg. Totodată, Simona Gherghe a împărtășit cu fanii și o ipostază emoționantă, în care își ține ambii copii de mână, în mare, admirând peisajul.

În urmă cu câteva zile, Simona Gherghe a dat câteva detalii despre vacanța din Turcia și a explicat cum au ales ea și soțul său destinația. Responsabili au fost cei mici, care s-au îndrăgostit de locul de poveste anul trecut.Și-au dorit să revină, astfel că părinții, care fac totul pentru fericirea lor, nu îi puteau refuza.

„Atât de mult le-a plăcut copiilor în Turcia, anul trecut, în acel hotel aflat într-o rezervație naturală din Side. Ți-au dorit să mergem și anul acesta. Și am fost. O săptămână de joacă și bălăceală, somn, mâncare bună și proaspătă. Am mers chiar în săptămâna aceea cu temperaturi de foc. Dar, pentru că resortul e într-o pădure, totul a fost suportabil. Și da, fără țânțari, dacă puteți crede… E al doilea an când venim aici și copiii deja ne întreabă când ne întoarcem”, a spus Simona Gherghe în mediul online despre modul în care și-au ales destinația de vacanță.

Citește și: La ce obicei nu poate renunța Simona Gherghe sub nicio formă: „Nu s-a întâmplat niciodată”