Simona Gherghe ia în calcul renunţarea la „Acces Direct”. Când va reveni la TV

Simona Gherghe s-ar putea sa nu mai revina niciodata la Acces Direct. Vedeta a parasit emisiunea din martie, pentru a naste a doua oara, si nu stie exact cand se va intoarce in televiziune si mai ales daca o va face tot la Acces Direct.

23 iul. 2019, 17:51
Simona Gherghe ia în calcul renunţarea la „Acces Direct”. Când va reveni la TV

Simona Gherghe lipseste de pe micul ecran de foarte multa vreme, fiind acum in concediul de maternitate. Din martie vedeta a plecat de la Acces Direct pentru a doua oara, de data aceasta a fost inlocuita de Cristina Cioran.

Simona Gherghe a trecut prin EMOŢII URIAŞE. Momente TENSIONATE după a doua NAŞTERE

Acum dupa ce viata ei s-a aranjat si s-a obisnuit deja cu grijile si preocuparile pe care le are pentru cei doi copii ai sai, Ana si Vlad, a inceput sa se gandeasca serios la revenirea in televiziune.

„Anul asta fac 20 de ani de presa dintre care vreo 17 de televizune doar la Antena 1. Mi-e dor de televiziune dar nu stiu cand se va intampla si in ce formula. Nu mai am foarte multe de demonstrat. Am relaxarea asta tocmai pentru ca am atatia ani de televiziune in spate. Crezi ca daca mie nu-mi suna telefonul acum cand sunt in vacanta nu o sa mai incep televiziunea? Nu ma pune pe ganduri”, a declarat Simona Gherghe la Antena Stars.