Simona Gherghe, dezvăluiri despre relaţia cu soţul ei: „Nu prea cred eu în dragoste la prima vedere”

Simona Gherghe a făcut dezvăluiri despre relaţia cu soţul ei. Prezentatoarea de la Antena 1 este destul de discretă când vine vorba despre căsnicia ei. Acum, vedeta a vorbit deschis despre tatăl copiilor şi a spus că nu a fost dragoste la prima vedere.

20 apr. 2022, 14:59
Simona Gherghe, dezvăluiri despre relaţia cu soţul ei: „Nu prea cred eu în dragoste la prima vedere”
Simona Gherghe, dezvăluiri despre relaţia cu soţul ei

Simona Gherghe, dezvăluiri despre relaţia cu soţul ei. Este una dintre cele mai apreciate prezentatoare din România şi la acest moment, se declară o femeie împlinită, atât profesional, cât şi personal.

Citeşte şi: Simona Gherghe, probleme grave de sănătate! Cu ce afecțiuni se confruntă vedeta de la Antena 1

Simona Gherghe, dezvăluiri despre relaţia cu soţul ei

La o lună de zile de când s-au cunoscut, Simona şi Răzvan s-au mutat împreună. Şi-a dorit foarte tare să devină mamă, iar dorinţa i s-a împlinit, are doi copii frumoşi şi sănătoşi.

Ne-am plăcut mult la început. Nu prea cred eu în dragoste la prima vedere… dar iubirea a venit destul de repede, pentru că ne-am mutat împreună cam la o lună de când ne-am cunoscut.

Nu am pus foarte mare preţ pe povestea asta cu nunta. A fost o petrecere intimă, organizată într-un timp scurt. Nu am visat la rochia de mireasă şi sute de invitaţi… Mult mai mult decât să fiu mireasă, mi-am dorit să fiu mamă”, a declarat Simona Gherghe pentru Viva.ro.

Simona Gherghe nu mai poate avea copii

Prezentatoarea a dezvăluit că venirea pe lume a celor doi copii nu a fost deloc ușoară. Simona Gherghe a reușit să rămână însărcinată abia la vârsta de 39 de ani, când a născut-o pe Ana Georgia. La doi ani mai târziu, a venit pe lume Vlad Ioan, băiatul său.

Nu, suntem în formula completa. În plus, nici nu mai am voie, am avut două sarcini dificile. Nu mă ajută nici vârsta: am 44 de ani. Oricum, la cât de greu am rămas însărcinată, nici măcar nu îndrăzneam să visez să am doi copii…”, a declarat Simona Gherghe pe rețelele de socializare.

De când a devenit mamă, stilul de viață al Simonei Gherghe s-a schimbat radical, iar prezentatoarea TV a mărturisit că niciodată înainte să aibă copii nu se trezea de dimineață.

Mă gândeam la vechea Simona, pe vremea când nu aveam copii, și vă mărturisesc că pentru mine nu exista ora 8. Asta mă duce cu gândul la cât de diferiți suntem în anumite perioade ale vieților noastre.”, a mai mărturisit Simona Gherghe.