Simona Gherghe, mărturisiri uluitoare! Prezentatoarea de la Antena 1 și fiul ei se confruntă cu noi probleme medicale! “Organismele sunt destul de avariate”

Ghinioanele se țin scai de Simona Gherghe. Vedeta de la Antena 1 și fiul ei se confruntă cu noi probleme de sănătate, la scurt timp după ce s-au infectat cu Covid-19.

17 mart. 2022, 20:51
Simona Gherghe, mărturisiri uluitoare! Prezentatoarea de la Antena 1 și fiul ei se confruntă cu noi probleme medicale! “Organismele sunt destul de avariate”

Simona Gherghe și-a anunțat urmăritorii din mediul virtual că se confruntă cu noi probleme de sănătate. Primul care a răcit a fost Vlad, fiul vedetei, care, după spusele acesteia, cel mai probabil a contactat virusul de la grădiniță. Prezentatoarea a mărturisit că organismul său este destul de slăbit, astfel că imediat s-a îmbolnăvit și ea.

CITEȘTE ȘI: Simona Gherghe a explicat de ce nu mai apare la Antena 1: „Nu, nu mă plâng… n-am băut nimic. Sunt în vrie. Hai, că trecem şi peste asta”

„Suntem fericiții posesori a două îmbolnăviri în decurs de o lună. Vlad a venit cu o viroză de la grădiniță, cel mai probabil. La el s-a manifestat mai blând, la mine mai urât. Am tușit foarte tare de data asta, spre deosebire de Covid când nu am tușit foarte mult, dar m-a durut și atunci gâtul rău. Și asta îmi arată că organismele sunt destul de avariate de experiența prin care am trecut acum o lună.”, a dezvăluit prezentatoarea Tv.

S-a infectat cu Covid-19

CITEȘTE ȘI: Simona Gherghe spune tot despre relația de cuplu cu soțul ei: „De aici sunt mai toate motivele noastre de ceartă”

În luna februarie, Simona Gherghe s-a infectat cu Covid-19. Vedeta le-a mai transmis celor care o urmăresc pe reţelele de socializare să aibă grijă de sănătatea lor, precizând, totodată, că va lipsi de pe micile ecrane până când următorul test va fi negativ.

„Ca să citez o foarte bună prietenă, e bine să mai fie și pozitivi, că e plină lumea de negativiști! Așadar, a ajuns virusul și la mine. N-o să ne vedem câteva zile, sper să treacă ușor și toți ai mei să fie bine! Aveți grijă de voi!”, a scris vedeta pe Instagram.