Simona Gherghe, mesaj de susţinere pentru Simona Halep. I-a scris campioanei o scrisoare emoţionantă

Simona Halep a fost eliminată marţi în primul tur al turneului de la Wimbledon şi traversează o perioadă de criză, după ce în urmă cu o lună şi jumătate a părăsit prematur întrecerea de la Roland Garros. Anul trecut, Simona Halep a jucat finala la Roland Garros şi semifinale la Wimbledon.

01 iul. 2015, 08:42
Simona Gherghe, mesaj de susţinere pentru Simona Halep. I-a scris campioanei o scrisoare emoţionantă

Prezentatoarea tv Simona Gherghe este una dintre suporterele înfocate ale Simonei Halep, iar după ce a treia jucătoare a lumii a pierdut în runda inaugurală Wimbledon i-a scris acesteia o scrisoare de încurajare.

Dragă Simona,

N-am apucat sa vad meciul de ieri. Si nici nu vreau sa-l vad. Stiu ca ti-e greu, ca ai de luptat, in primul rand, cu increderea in tine, apoi cu armata de “specialisti” in tenis din tara, pe care nici scutul anti racheta nu i-ar opri din a jigni, desi au inceput sa inteleaga abc-ul acestui sport, datorita tie.

Treci, poate, prin cel mai dificil moment al carierei tale, dupa ascensiunea pe care ai avut-o, in ultimii doi ani. Pentru multi, mai ales pentru cei care nu stiu cat efort este in spatele performantei, ai aparut de nicaieri si, poate, chiar isi doresc sa nu stralucesti pana la capat. Sa fii ca ei. Sa nu le darimi mitul ca nu poti reusi prin munca. Sa nu le distrugi scuza tuturor nereusitelor din viata.

Citeşte şi Cristian Tudor Popescu O DESFIINŢEAZĂ pe Simona Halep. DECLARAŢII DURE

Candva, o profesoara mi-a spus ca orice copil/tanar foarte bun are cate o perioada de cadere. Va trece, trebuie doar sa nu intri in panica! Sa nu-ti fie frica. E important ca tu, Simona, sa crezi iar in tine. Acum, ca ai cunoscut si esecul din postura de campioana, ai parcurs si ultima etapa de autocunoastere ca sportiv.

Unii se tem ca nu te vei putea opri din declin, eu cred ca uneori e necesar sa cobori putin, sa te reincarci, ca sa ajungi in varful muntelui. Si sa nu uiti ca nu esti datoare nimanui, in afara celor care au fost alaturi de tine si te-au sprijinit. Nu ii esti datoare Romaniei, Guvernului si nici macar celor care te privesc si au emotii alaturi de tine.

Citeşte şi Simona Gherghe, dezvăluire EMOŢIONANTĂ despre PRIMUL EŞEC din viaţa ei

Si sa mai stii, Simona, un lucru: avem deja toate motivele din lume sa-ti fim recunoscatori. Gratie tie, multi au redescoperit sportul asta minunat. Si tot gratie tie, avem atatia jucatori romani care au inceput sa faca performanta. Le-ai insuflat dorinta de fi acolo, sus, intre campioni. Si poate cel mai important, fetitele vor sa fie Simona Halep!

Si inca ceva. Ia-ti o vacanta si de la facebook sau de la presa. Elibereaza-te de presiunea asta. Nimeni nu stie mai bine ca tine ce nu merge. La fel cum tot la tine e cheia! Cheia catre visul tau!

Keep walking, Simona!„, a scris Simona Gherghe.