Simona Gherghe, momente terifiante în vacanța din Grecia. Vedeta este îngrozită: „Și-a întâlnit moartea în mare”

Gherghe, momente terifiante în vacanța din Grecia. Prezentatoarea a plecat cu familia într-o binemeritată vacanță și a ales să se relaxeze pe meleagurile grecești. Recent, le-a povestit fanilor că a fost martoră la o tragedie, care a avut loc chiar pe plajă.

16 aug. 2023, 09:44
Simona Gherghe, momente terifiante în vacanța din Grecia. Vedeta este îngrozită: „Și-a întâlnit moartea în mare”
Simona Gherghe, momente terifiante în vacanța din Grecia

Simona Gherghe, momente terifiante în vacanța din Grecia. Este una dintre cele mai apreciate și iubite prezentatoare TV și se bucură de o comunitate numeroasă pe rețelele sociale, acolo unde împărtășește multe lucruri cu fanii săi.

Citește și: Simona Gherghe, bulversată de cazul femeii care a născut pe trotuarul din faţa spitalului: „O demitere nu rezolvă un sistem putred. Spitalele se scufundă”

Simona Gherghe, momente terifiante în vacanța din Grecia

Vedeta a povestit cum o femeie și-a întâlnit moartea în mare, chiar sub ochii ei și a mărturisit că salvatorii au intervenit imediat, iar după ce au încercat să o resusciteze, femeia a fost readusă la viață. Simona Gherghe recunoaște că această întâmplare a marcat-o profund, dar totodată a făcut-o să înțeleagă cât de fragilă este viața.

Viața e ca o pană în bătaia vântului. Atât de fragilă. Într-o dimineață, o femeie și-a întâlnit moartea în mare. Într-o zi de sâmbăta, zi senină și caldă, cu un vânt ușor.

Grecoaica intră în mare, așa cum o face de când lumea. Pe aceeași plaja, într-un ritual al vieții calme și liniștite. Azi, inima i s-a oprit în mare… Minute în sir, plaja nu a mai respirat. O tăcere grea, ca acele clipe când femeia se agață de viață. Salvatorii o resuscitează, femeile lăcrimează pe margine, își frâng mâinile, bărbații dau șezlongurile la o parte, copiii își opresc bălăceala și joaca.

Se aude doar defibrilatorul și un numărat în limba greaca. Secundele trec greu. E doar vânt. Mai sunt și valurile. Și așteptarea. Respiră. Respiră… îi vad burta ridicându-se sacadat. Respira… Apoi ambulanța, vuietul care taie liniștea. A plecat.

Oamenii se scutură, parcă, de povestea asta. E ca un coșmar. Dar viața e aici, acum. Ușor, ușor, plaja se anima din nou. Copiii aleargă spre mare, se aud iar râsete și pleoscăit de apă, salvamarii care mai devreme luptau cu moartea, acum pescuiesc o meduza colorată. Un băiat împarte cafele. Bate vântul și valurile se sparg ușor de mal. E viață, e aici, e acum. Viața asta atât de fragilă…”, a scris Simona Gherghe, în mediul online.