Simona Gherghe, probleme de sănătate în emisiune. „Am rămas așa. S-a întâmplat chiar înainte să intrăm în direct”

Simona Gherghe a avut probleme în emisiunea de acum câteva zile. Prezentatoarea de la "Mireasa" a avut dureri foarte mari în zona spatelui și a trebuit să stea cât mai confortabil în scaunul de moderatoare.

08 feb. 2024, 12:18
Simona Gherghe, probleme de sănătate în emisiune. „Am rămas așa. S-a întâmplat chiar înainte să intrăm în direct”

Simona Gherghe a avut o criză de spate înainte să intre în emisiune și s-a văzut nevoită să se înconjoare de perne pe scaun. Le-a explicat tuturor ce se întâmplă și că nu se simte bine.

„Am făcut o criză de spate! Am rămas așa! Chiar nu am mai putut să mă ridic! S-a întâmplat chiar înainte să intrăm în emisiune”, a povestit Simona Gherghe, în direct, la Antena 1.

Citește și Dan Bittman aruncă bomba! Care e regretul ce îl macină în legătură cu fosta soție. „M-a suportat, m-a înghițit, m-a luat așa cum sunt”

În urmă cu câteva săptămâni, prezentatoarea a avut alt fel de probleme de sănătate. „Am o criză de stomac, de vreo două zile. Chinuitoare, cu dureri, fără somn. Mi-a făcut mama bucățile astea de cartofi copți pe plită, sare. Direct în copilărie m-a aruncat gustul ăsta. Uitasem ce buni sunt…”, a dezvăluit Simona Gherghe.

Din fericire, însă, nu a fost nimic grav și, pentru că, cel mai probabil, mama ei a ales să o trateze folosind un leac băbesc, acela de a-i da fiicei sale să mânânce cartofi copți pe plită, prezentatoarea TV s-a bucurat și să își reamintească gustul copilăriei.

Simona Gherghe și soțul ei, momente dificile după decesul părinților

Simona Gherghe și partenerul ei de viață au trecut prin momente grele. Părinții soțului ei au murit și a fost o perioadă dificilă.

„Pentru Răzvan a fost o vară foarte dificilă. Îl admir foarte tare pentru modul în care a gestionat toate emoțiile grele din perioada asta în care el și-a pierdut ambii părinți. E cumplit! Dar faptul că el a putut în continuare să se ridice și e un sprijin pentru noi, deși evident că și noi am fost pentru el, dar el să fie stâlpul casei, asta mi se pare extraordinar. Și chiar simt că mi-am găsit omul potrivit”, a povestit Simona Gherghe, în podcastul moderat de Ilinca Vandici, „Te Ascult”.

Citește și Theo Rose, momente emoționante alături de Anghel Damian și fiul lor în vacanța din Dubai