Dan Bittman aruncă bomba! Care e regretul ce îl macină în legătură cu fosta soție. „M-a suportat, m-a înghițit, m-a luat așa cum sunt”

Dan Bittman ar da timpul înapoi, dacă ar putea, și ar fi procedat cu totul altfel în privința fostei sale soții, mama copiilor săi.

08 feb. 2024, 11:34
Dan Bittman aruncă bomba! Care e regretul ce îl macină în legătură cu fosta soție. „M-a suportat, m-a înghițit, m-a luat așa cum sunt”

Dan Bittman și Liliana Ștefan au divorțat după 25 de ani petrecuți împreună. Cei doi au trei copii, pe Alexandru, Patrick și pe Mark. Au stat împreună până în 2019, chiar dacă din 2017 nu mai formau un cuplu.

Artistul a recunoscut de fiecare dată că vina îi aparține pentru încheierea căsniciei și are un regret pentru felul în care s-a comportat cu fosta soție. Dan Bittman nu e tocmai mulțumit de atitudinea pe care a avut-o față de ea și spune că s-a comportat copilărește.

Citește și Cum a reușit Anamaria Prodan să îi fure inima lui Ronald Gavril. Sportivul a recunoscut totul cu sinceritate: „Știam destule despre ea”

„Într-adevăr, Liliana a fost femeia care a rezistat cel mai mult alături de mine, care m-a suportat, m-a înghițit, m-a luat așa cum sunt, până când, probabil, n-a mai putut, pentru că viața de artist nu e una care să… În fine, depinde, depinde de om, nu trebuie să fii artist. Ce să spun? 25 de ani ne-am înțeles bine, 29 am stat împreună, cu bine, cu rău, dar a fost o femeie care a știut întotdeauna, cu înțelepciune, să aibă grijă din umbră de tot ce însemna casă, copii și așa mai departe.

Avem împreună trei copii frumoși și, indiferent de cum s-au terminat lucrurile, eu zic că e cea mai mare realizare din viață. Și-atunci, pot spune că suntem părtași la cele mai frumoase lucruri care ni s-au întâmplat amândurora. În rest, știi cum e, în relații se mai întâmplă… Dar dacă ar fi, într-adevăr, să schimb ceva, da, aș schimba. Aș schimba în ceea ce o privește, pentru că noi, bărbații, copilărim câteodată mult prea mult, uităm că o femeie are nevoie de respect, de liniște, de siguranță ș.a.m.d.,

și atunci e momentul cel mai dificil. În fine, nu vreau să intru în detalii, pentru că detaliile nu sunt plăcute, dar, cu siguranță, ce-am spus până acum e adevărat.”, a spus Dan Bittman, conform Viva.

Citește și Zanni și Ana Porgras au reaprins flacăra iubirii la Survivor All Stars? Detaliile care i-au dat de gol: „Noi suntem unu și același”